Warszawskie obozy...:)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zapraszam do galerii seminariów:) zdjęcia z obozów świeżutkie;))
Yoshi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj, kurcze, jak tak się wszyscy chwalą..to ja też))
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
zapraszam do galerii seminariów:) zdjęcia z obozów świeżutkie;))
Yoshi
wszystko wyglada profesjonalnie poklon
Napisano Ponad rok temu
Ach te cwiczenia na plazy, w wodzie.....przypominaja mi sie piekne moje poczatki
Co mnie zaciekawilo, to cwiczenia kijami.....to wy cwiczycie kije?? 8O 8O A jaki styl? Znaczy od jakiego mistrza uczy sie Romek ? Bo o ile mnie pamiec niemyli, to w Hombu Aikikai panuje nadal przesad ze aikido mozna cwiczyc bez znajomosci broni :roll: :twisted:
poza tym zauwazylem rowniez techniki przeciw kopnieciom przestraszony :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: Qrczaki, strasznie wojenne aikido zaczeliscie cwiczyc......tez przygotowujecie zawodnikow do zawodow w K1 albo w Pride?
Konkurencja Budojo robi swoje??
Jeszcze raz radosne gratulacje, szkoda ze nei macie tam niedzwiedzi.... :?
Napisano Ponad rok temu
A obrone kreatywną na bazie znanych technik przeciwko różnym atakom ćwiczyć się przydaje...zatem i przeciwko kopnięciom...
Tacy...moze troche... czasem praktyczni bywamy:))...wiesz, w końcu człowiek ćwiczy i ćwiczy te Techniki Podstawowe...i miewa różne tam pomysły, coby to ćwiczenie wykorzystac albo urozmaicic...
A zdjecia co widziales z kopnieciami to pewnie z egzaminu na 1 kyu...noooo...tak to juz jest ze 1 kyu ..hihih...musi sobie radzić...tak oprócz kihon co ma być nieskazitelny:)) w koncu to "przedsionek mistrzostwa":)))))
to pmasz: sarny, jelenie i inne są na Fermie Jeleniowatych PAN w Kosewie. Cudo, naprawdę cudo. Byliśmy i z maluchami i ze "starszymi latoroślami" ) Dla wszystkich super przeżycie. Rzadko się zdarza tak blisko obcować ze zwierzakami... Gorąco polecam przy okazji zwiedzania Mazur.
Pozdrawiam powakacyjnie,
Yoshi
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wroclawskie obozy
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie AIKODO w godzinach rannych
- Ponad rok temu
-