Victorinox - Huntsman Lite
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Jakie są jego ogólne parametry i czy wbudowana latarka ma trochę mocy (moc jest porównywalna z Gerberem IU). A może nie ma sensu brać scyzoryka z wbudowaną latarką i kupić [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Nie ukrywam że w najbliższym czasie będę musiał kupić małą latarkę do noszenia na codzień ze sobą więc wydaje mi się ciekawą propozycją ten pierwszy nożyk... Latarka będzie potrzebna do przeczytania nocą rozkładu jazdy autobusów, grzebania w kompie, przeczytania kawałka mapy i powrotu zimą do domu przez kawałek lasu...
A może nie ma sensu kupować takiego scyzoryka lecz taki [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Sam już nie wiem Wcześniej miałem normalny bez blokady ostrza i nie narzekałem...
Napisano Ponad rok temu
Ja bym kupił jakiegoś dużego - Nomada albo Trailmastera ale dlatego ze mam dwa male. Kazdy musi znalezc sam swojego ulubionego Vicka. Natomiast ten z latarka nie jest moim zdaniem za dobrym pomyslem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
O świeceniu sobie pod nogi w lesie zapomnij. Oczywiście mówię o Swiss Card'cie. Musisz poprostu wybrać się do sklepu i samemu zobaczyć jak to świeci.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mniej więcej powiedział bym to samo, z tym, że nie zawsze wielkość się liczy :wink:Ja ci radzę rób jak uważasz
Ja bym kupił jakiegoś dużego - Nomada albo Trailmastera ale dlatego ze mam dwa male. Kazdy musi znalezc sam swojego ulubionego Vicka. Natomiast ten z latarka nie jest moim zdaniem za dobrym pomyslem.
Miałem dużego Vicka, podarowałem komuś, nie żałuję, że podarowałem (dlatego, że obdarowany dzieciak pod sufit skakał) i raczej będę miał następnego.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie lepiej kupić zwykłego Victora + np KeyMate?
no ale to już dodatkowe koszty się robią potem, trzeba 2 gadgety nosić itp :twisted:
Napisano Ponad rok temu
no ale to już dodatkowe koszty się robią potem, trzeba 2 gadgety nosić itp :twisted:
No i oto chodzi, o to chodzi! Zabacz TU w co bywalcy tego działu noszą przy sobie to zrozumiesz.
Napisano Ponad rok temu
Lepiej kupić porządniejszą latarkę.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
kolejne pytanie o m65
- Ponad rok temu
-
4/6 Szwoleżer Crew, Patxaran i taktyczny kieliszek Wysza
- Ponad rok temu