atamakimonos
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chcialbym zamowic atame mundial czy moze mi ktos pomoc jaki rozmiar powinienem zamowic i jak to zrobic aby zaplacic jak najmniej za przesylke?
mam 174 cm wzrostu i waze 84 kg
zgory dziekuje i pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
no ,ale ile ? tam w koszyku nie ma zagranice,albo jestem slepy
8) 8) 8) (od lewej: Stevie Wonder, Ray Charles, Mystic)
W prawym dolnym rogu koszyka masz "Actual shipping", klikasz na to, wybierasz Poland i wpisujesz cokolwiek do Zip/Postal Code (ważne! mają zrąbany skrypt i jak tam się niczego nie wpisze, to nie zadziała prawidłowo).
chcialbym zamowic atame mundial czy moze mi ktos pomoc jaki rozmiar powinienem zamowic i jak to zrobic aby zaplacic jak najmniej za przesylke?
mam 174 cm wzrostu i waze 84 kg
Podobne wymiary jak Kimur, a on ma A2. Ja mam 181 cm i 90 kg (erm... no, może troszeczkę więcej) i ćwiczę w A3.
Za przesyłkę zapłacisz najmniej, jak weźmiesz z kimś na spółę, wtedy koszt wysyłki na łebka wyjdzie mniejszy - innego sposobu niestety nie ma...
Napisano Ponad rok temu
a teraz nastepne pytanko i znowu mecze:) ale jak wyglada forma platnosci czy musze zrobic jakis przelew w dolarach czy w zlotowkach jesli dolce to jaki mam wziasc przelicznik i skad
pozatym juz namowilem znajomego i dla niego tez mam wziasc wiec teraz on ma 178 cm i 80kg
czy tez A2 dla niego?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o przelicznik, to każdy bank ma własny, zazwyczaj nieco wyższy od oficjalnego kursu dolara. Większość banków robi to w ten sposób, że najpierw przeliczają to sobie na euro, a dopiero później na złotówki... W rezultacie wychodzi jakieś 10-15 groszy więcej na dolarze niż dla kursu NBP.

A jeśli chodzi o rozmiarówkę dla kolegi to trochę trudno powiedzieć, bo jest to coś pomiędzy A2 i A3. Ja brałbym A3 - jakby co to zawsze można skrócić...
Napisano Ponad rok temu
A2, na mnie leży jak ulał a mam 180cm i 82kg. A3 jak ktoś lubi długie i luźne. Albo jest gruby jak Drow.on ma 178 cm i 80kg

Napisano Ponad rok temu
A2, na mnie leży jak ulał a mam 180cm i 82kg.
Jak ulał? Ledwo się wciskasz w to wdzianko. Jak ulał to A2 leży na Dudku.
(A swoją drogą skąd Ty wziąłeś te 180 cm? Przecież Ty nie sięgniesz na taką wysokość nawet jak na palcach staniesz...

Napisano Ponad rok temu
Co do mm. 180cm. Założymy się? 8)skąd Ty wziąłeś te 180 cm?
Napisano Ponad rok temu
A wziąłeś pod uwagę, że ludzie się "kurczą" na starość...? :wink:Co do mm. 180cm. Założymy się?
Napisano Ponad rok temu
Na nieszczęście dla ciebie, tylko wzrostowo. Obwód brzucha niestety nie maleje.... :wink:A wziąłeś pod uwagę, że ludzie się "kurczą" na starość...? :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ja tam wolę mieć leciutką nadwagę, niż być kurduplem.Na nieszczęście dla ciebie, tylko wzrostowo. Obwód brzucha niestety nie maleje.... :wink:

Napisano Ponad rok temu
A ja tam wolę 180cm wzrostu niż 180cm w pasie, buehehe.Ja tam wolę mieć leciutką nadwagę, niż być kurduplem.

Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
zip i state odnosi się do mieszkańców USA.
Nie. W zip musisz wpisać cokolwiek (np. swój kod pocztowy) bo inaczej nie policzy prawidłowo. Już o tym pisałem.
Napisano Ponad rok temu
Drow zalozmy ze przesylka jednego gi 33$ , jak wezme z kims na spole dwa kimonka shipping wyjdzie 61$, niezbyt taniej, chyba ze cos pojebalemZa przesyłkę zapłacisz najmniej, jak weźmiesz z kimś na spółę, wtedy koszt wysyłki na łebka wyjdzie mniejszy - innego sposobu niestety nie ma...

Napisano Ponad rok temu
No, ale z drugiej strony to 2.50$ też piechotą nie chodzi...

Napisano Ponad rok temu
cholera zamowilem 2 mundialki ale odeslali mi ze dostawe maja 15 listopada i wysla mi dopiero wtedy bo teraz nie maja
nie wiem co robic ?!moze ma ktos w polsce jakies zajebiste kimonka po 400zl do bjj?
Napisano Ponad rok temu
podwojne szwy na spodniach polecam te gi do bjj
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
Klub bjj/zapasy itp w wawie na ursynowie dla 13 szkraba
- Ponad rok temu
-
mmagear - kasa
- Ponad rok temu