Latarka na rower??
Napisano Ponad rok temu
TYLKO JAK JA PRZYCZEPIC DO KIEROWNICY???
Napisano Ponad rok temu
Wprawdzie do jeżdzenia po ciemnym lesie to nieco za mało (przydało by się 5), ale w innych zastosowaniach się sprawdza.
Napisano Ponad rok temu
Ale za te kwote kupie 5 chinskich latarek i montaz. Rower bedzie swiecil jak rajdowe Porsche
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Cassini za linki (dlaczego liczylem na Twoja wiedze o latarkach???????)
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
P.S. Sprawdzone w warunkach polowych (błoto deszcz)- działa. Bo co tu może nie zadziałać?
Napisano Ponad rok temu
Xiao: Dwa słowa jeno: Duck Tape
Taktyczne wielce, lecz jednakowoz w swojej prostocie bynajmniej zbyt bezposrednie. Finezji mi trzeba. Zeby byly cybanty, dyngsiki, wichajstry i duzo srubek
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Raz, a dobrze....
;-) ))
Napisano Ponad rok temu
A tak na poważnie to można kupić coś tańszego--koszt 150==200zł i albo 2 albo jeden leflektor z żelowym akumulatorem 4Ah mocowanym w torbie pod ramą--solidna moc , zero efektu pamięci , nowy akumulator kosztuje coś z 25zł --mam takie coś właśnie firmy CTEYE--sprawuje się super już od 93r--tylko w zeszłym roku zmieniłem akumulator na nowy (taki żelus przy pracy cyklicznej wytrzymuje ok. 400--max.600 cykli ładowań)
Jednak w planach mam zrobienie czegoś na 2 luxeonach 5W--z soczewkami--jednym eliptycznym 15x25stopni , drugim 15stopni --czyli jeden do oświetlenia bliskiego pola , drugi do dalekiego.
Pojawiły się też dosyć wydajne(nawet 6W) i sprawne dynama zintegrowane z piastą przedniego koła--trwałość dłuuuuuuga , prąd w każdych warunkach ,wada to dość wysoka cena ok. 450zł za wersję 6W z możliwością założenia tarczy hamulcowej , oraz wysoka waga w porównaniu ze zwykłą piastą.
schimano nawet robi specjalne układy umożliwioające ładowanie akumulatorów 4.8V podczas jazdy.
Napisano Ponad rok temu
-po co przepłacać
-do tego jest
a co do zwykłych latarek na zamocowaniu, to nie daj Boże jakiś cep z drogówki by się czepił że bez koncesji albo inne pierdy, pewnie przesadzam ale gówno chodzi po ludziach
pozdro
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
pokażcie jak zrobić węzeł na sznur dla noża
- Ponad rok temu
-
pytanie o m-65
- Ponad rok temu
-
Kto mi powie co to za zegarek