takie tam pytanie..
Witam waszmosciow!
Ostatnio mialem przerwe w treningach, spowodowana...coz - glownie moim lenistwem i spadkiem formy. Na szczescie nad forma w wakacje popracowalem i juz jest troszke lepiej, wiec zastanawiam sie czy by od wrzesnia treningow jakowychs nie rozpoczac... i tu wlasnie wkraczacie wy, drodzy panstwo

. Poniewaz do tej pory mialem stycznosc tylko z uderzanymi MA, chetnie sprobowal bym czegos chwytanego. (Nie interesuje mnie mma-zaznaczam tak dla pewnosci

). Chodzi mi o pomoc w zlokalizowaniu jakiegos klubu w Warszawie, w okolicach Rembertowa/Pragi Poludnie, lub ulicy Kinowej (chodzi o to ze jak bede konczyl lekcje kolo 17, to chcialbym jednak moc zdazyc na trening

). Niestety - bjj z MMA Polska jest za daleko (co prawda jakis czas temu na stronce wymienione byly treningi w jakims "Fitnessclub Grochow" czy cos podobnego, ale niestety zniknely...)... zaznaczam takze ze interesuje mnie praktycznie cokolwiek z duza iloscia parteru - nie wiem jakie chwytane MA sa poza trzema, ktore znajduja sie w nazwie dzialu, a takze zapasami i judo, wiec zdaje sie na wasza wiedze
Pozdrawiam
ps. szukalem dlugo i namietnie na budo i googlach- Marti moze to potwierdzic