takie tam pytanie..
Napisano Ponad rok temu
Ostatnio mialem przerwe w treningach, spowodowana...coz - glownie moim lenistwem i spadkiem formy. Na szczescie nad forma w wakacje popracowalem i juz jest troszke lepiej, wiec zastanawiam sie czy by od wrzesnia treningow jakowychs nie rozpoczac... i tu wlasnie wkraczacie wy, drodzy panstwo . Poniewaz do tej pory mialem stycznosc tylko z uderzanymi MA, chetnie sprobowal bym czegos chwytanego. (Nie interesuje mnie mma-zaznaczam tak dla pewnosci ). Chodzi mi o pomoc w zlokalizowaniu jakiegos klubu w Warszawie, w okolicach Rembertowa/Pragi Poludnie, lub ulicy Kinowej (chodzi o to ze jak bede konczyl lekcje kolo 17, to chcialbym jednak moc zdazyc na trening ). Niestety - bjj z MMA Polska jest za daleko (co prawda jakis czas temu na stronce wymienione byly treningi w jakims "Fitnessclub Grochow" czy cos podobnego, ale niestety zniknely...)... zaznaczam takze ze interesuje mnie praktycznie cokolwiek z duza iloscia parteru - nie wiem jakie chwytane MA sa poza trzema, ktore znajduja sie w nazwie dzialu, a takze zapasami i judo, wiec zdaje sie na wasza wiedze
Pozdrawiam
ps. szukalem dlugo i namietnie na budo i googlach- Marti moze to potwierdzic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
btw: czy dlugie wlosy bardzo przeszkadzaja w parterowych walkach?
Napisano Ponad rok temu
Nie ma podziału wrzucanie na głęboką wodę to dobry pomysł.
2.Nie wiem ale pewnie trochę przeszkadzają.
Napisano Ponad rok temu
2.thx
to chyba wszystko co powinienem wiedziec.
jezeli ktos ma jeszcze cos do dodania to prosze bardzo
Napisano Ponad rok temu
czy dlugie wlosy bardzo przeszkadzaja w parterowych walkach?
gumki czy chusta na głowie (ewentualnie obie rzeczy), raz na jakiś czas trzeba poprawić, ale poza tym nie ma większych problemów, tak przynajmniej mówił Mesjasz ...
Napisano Ponad rok temu
czy dlugie wlosy bardzo przeszkadzaja w parterowych walkach?
gumki czy chusta na głowie (ewentualnie obie rzeczy), raz na jakiś czas trzeba poprawić, ale poza tym nie ma większych problemów, tak przynajmniej mówił Mesjasz ...
Nie wiem jak w stójce ale w parterze jest z nimi więcej prolemów. Smoke Ty masz długie włosy, nie zoobserwawałeś jak Ci sie ćwiczy z nimi?
Napisano Ponad rok temu
jezeli ktos ma jeszcze cos do dodania to prosze bardzo
Po co Ci długie włosy? Jesteś jakimś artystą?
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem jak w stójce ale w parterze jest z nimi więcej prolemów. Smoke Ty masz długie włosy, nie zoobserwawałeś jak Ci sie ćwiczy z nimi?
dobrze spięte włosy w stójce nie sprawiają żadnych problemów, kulać się na serio, a nie dla zabawy nie miałem okazji ...
Napisano Ponad rok temu
[quote name="budo_Smoke"]gumki czy chusta na głowie (ewentualnie obie rzeczy), raz na jakiś czas trzeba poprawić, ale poza tym nie ma większych problemów, tak przynajmniej mówił Mesjasz [/quote]dzieki. oznacza to ze moze jednak nie bede sie musial obcinac
Napisano Ponad rok temu
ale EOT
Napisano Ponad rok temu
MIALEM takie gdzies do polowy plecow, tragedia, niszcza sie, wyrywaja, wchodza do oczu, do nosa, do ust, nie tylko tobie ale rowniez (a czasem zwlaszcza) twojemu partnerowi.
Nawet niektore cwiczenia na rozgrzewce ciezej sie z nimi robi. ogolem wszystko co na plecach sie robi to wlosy przeszkadzaja.
Nie chce Cie odstraszyc, bron boze, bo parter to rzecz piekna i jestem przekonany ze rowniez sie Tobie spodoba, ale uczciwie ostrzegam. Ja jakies 3 tygodnie temu sie pozbylem wlosow ktore chodowalem raptem tylko 4 lata
nie zaluje (no chyba ze nie bede mogl trenowac, wtedy sie wkurwie :> )
pozdrawiam
B.
Napisano Ponad rok temu
co prawda to hm...jakies 6-7 lat zapuszczania ale coz
Napisano Ponad rok temu
Google albo lepszy fryzjer dadzą Ci odpowiedź.
W Polszcze można naprawde pare złotych dostać.
( kumpela dostała za 50cm 500pln. a włosy wysłała pocztą)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kimono Dragao - Biale , A3 na sprzedaz
- Ponad rok temu
-
Gry na PC lub playa ...
- Ponad rok temu
-
ściskanie nogami.
- Ponad rok temu