takie tam pytanie..
Napisano Ponad rok temu
Otóż, długie włosy przeszkadzają bardzo. Jak bardzo? Tym bardziej im są dłuższe. Zwykłe do ramion po prostu wiążesz gumką (bez głupich skojarzeń) tylko że mocną. Natomiast zmorą są włosy do końca pleców (tzw. włosy do dupy)
Prawdziwy zonk jest gdy leżysz na plecach, trzymasz gościa w gardzie, usiłujesz się przemieścić a tutaj się nie da, bo przygniotłeś sobie włosy plecami (całkiem przypadkowo).
Przy dużym zaangażowaniu emocjonalnym zarówno we włosy jak i w parter można przez parę ładnych lat trenować, uczyć się nie ścinając włosów, natomiast jeśli myślisz o zawodach i zdobywaniu miejsca na podium to ścinaj, bo znacznie zmniejszają Twoje szanse.
Jest też niewielki + (który troszkę wyrównuje szanse) a mianowicie taki że włosy często dostają się nie tylko Tobie do buzi ale też oponentowi. Większość ludzi reaguje na to obrzydzeniem co zdecydowanie zmniejsza ich animusz bojowy
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale ile to zajmie... mi chodzi tez o to zebym mogl wrocic przed 23 i jeszcze odrobic lekcje/pouczyc sie. Niestety wybralem takie LO ze na nauke tez musze miec czas...hmm, na Gwardię jest bdb dojazd...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Trochę dalej są treningi w Fight Clubie przy ulicy Kondratowicza na Targówku (czarny dom handlowy naprzeciwko szpitala bródnowskiego). W tym miejscu nie ma przerwy wakacyjnej, rozkład zajęć mogę podać jak jesteś zainteresowany.
Treningi prowadzi Krzysztof Węgrowski. Jego telefon: 692605310.
Napisano Ponad rok temu
Chyba jednak wybiore sie na to luta livre....albo i tu i tu i tu...i zobacze gdzie mi bardziej pasuje
ale to dopiero we wrzesniu.
Napisano Ponad rok temu
Włosy spięte wsówkami
Włosy spięte gómką na czubku głowy dziewczyny szalały
Włosy spięte gumką z tyłu i schowane pod bandaną w militarnych barwach. Jak włosy nie za długie, to rozwiązanie b. dobre
Ale chyba będziesz musiał ściąć i już tak :peace: nie zrobisz
Napisano Ponad rok temu
no i skorzystam z propozycji ktoregos z przedmowcow i opchne kudly - 5 stowek piechota nie chodzi .
Napisano Ponad rok temu
zajmie... mi chodzi tez o to zebym mogl wrocic przed 23 i jeszcze odrobic lekcje/pouczyc sie. Niestety wybralem takie LO ze na nauke tez musze miec czas...
Treningi mozna konczyc o 20:55 (poniedzialki, srody, piatki). 21:00 masz jeden autobus, 21:02 masz drugi. Za moment tez jest metro i jestem w domu. Ja na gwardie jezdze az z Pruszkowa (50 minut pkp, metro 10 minut, autobus 5 min). I nie daj boze sie spoznie na pociag to czeka mnie godzina siedzenia na PKP Srudmiescie
Ja tez niedawno na Gwardie sie przypetalem (od tego poniedzialku) i juz mi sie podoba. Mila atmosfera, fajni ludzie, setki cennych wskazowek. Ja ze swojej strony moge powiedziec tylko POLECAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na długie wlosy jest banalnie prosty sposob...wiazesz je-ciasno-gumką,potem 'zwijasz' powstalego kuca i druga gumką wiazesz-tez ciasno...moze to glupio wyglada,ale od czasu jak tak robie nie mam zadnych problemow z wlosami w parterze,a wczesniej co drugi sparing konczylem szukajac gumki na sali pelnej turlajacych sie facetów,albo odklepywalem jak ktos niechcacy(?) przyczasnał mi wlosy np.kolanem ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ehhh zdrajca... :roll:No w sumie... wiem Ale jak sam wiesz problem włosów został definitywnie rozwiązany w inny sposób :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z lycry, nie z lateksu
Napisano Ponad rok temu
podejrzewam ze swietnym zabezpieczeniem wlosow (oprocz anty-kalafioryzmu) bylby ochraniacz na uszy,ale zwazywszy ze bjj trenowalem niecaly rok,potem mialem 1,5 roku przerwy i wlasnie znow zaczynam to w moim wypadku moglby to byc lekki przerost formy nad trescia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kimono Dragao - Biale , A3 na sprzedaz
- Ponad rok temu
-
Gry na PC lub playa ...
- Ponad rok temu
-
ściskanie nogami.
- Ponad rok temu