Internet
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja będe brał UPC za 90 zł mam 25Mb/sposzukuje dobrego operatora i taniego.Patrze i netia ma bardzo dobre ceny tylko musze miec telefon bo inaczej u mnie nie ma połączenia i przez telefon bede płacil 90złna miesiac za 2Mb's.Czy znacie jakiś operatorów co nie potrzeba telefonu przynajmniej 2Mb's do 100zł?Mieszkam w Kościanie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
poszukuje dobrego operatora i taniego.Patrze i netia ma bardzo dobre ceny tylko musze miec telefon bo inaczej u mnie nie ma połączenia i przez telefon bede płacil 90złna miesiac za 2Mb's.Czy znacie jakiś operatorów co nie potrzeba telefonu przynajmniej 2Mb's do 100zł?Mieszkam w Kościanie.
do neti nie potrzebujesz miec tel wystarczy ze miałes wczesniej, bo to jest na liniach tp w i ta promocja na 4mb/s w cenie 1mb/s i p-rzez pierwszy ro jak wezmiesz na 24 miesiace płacisz 49 zł a przez drugi rok 64 wiec nie jest zle ja mam netie np
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Do mnie też dzwonili i chcieli zejść 69zł(to jest z vatem) na 59(w tym juz nie ma wliczonego vatu )Stara sie wkurwiła i zrezygnowałaA dla jajec powiem wam że jak dzwonili do mnie z neostrady (mój ojciec z nimi gadał) to pytali czy nie chcemy przedłuzyć umowy. Warunki były takie że płace 64zł zamiast 56zł za takie samo łącze
Napisano Ponad rok temu
Ja sprawdziełm czy mam dostep i jak mam telfon to ma zasieg,a jak nie to piszą ze nie ma łaczności u mnie;/Musze zadzwonic do nich i dowieedziec sie co i jak.do neti nie potrzebujesz miec tel wystarczy ze miałes wczesniej, bo to jest na liniach tp w i ta promocja na 4mb/s w cenie 1mb/s i p-rzez pierwszy ro jak wezmiesz na 24 miesiace płacisz 49 zł a przez drugi rok 64 wiec nie jest zle ja mam netie np
Napisano Ponad rok temu
Ja sprawdziełm czy mam dostep i jak mam telfon to ma zasieg,a jak nie to piszą ze nie ma łaczności u mnie;/Musze zadzwonic do nich i dowieedziec sie co i jak.
a u mnie jest tak, że częśc wsi może zostac podłączona ( chociaż ma stare łącza ) a Ci co mają nowe nie moga z ich usług korzystac.. to jest dopiero polityka.. ;/
WTF ?