jaki COMBAT wybrać i gdzie trenować -KRAKÓW
Napisano Ponad rok temu
od pewnego czasu rozmawiam na forum z róznymi goścmi z bjj, combat, mt - chciałbym polepszyc- bardziej przygotowac śie do walk realnych .
Zdecydowałem się na jakiś combat.
Doradzcie co wybrać chodzi mi o sekcje w Krakowie. Moje warunki fizyczne to 172/80 trenowałem jakiś czas temu Kick-a KB w Orionie w sumie 5 lat. Teraz mam juz w sumie kolejne 5 lat zastoju. Nie szukam sekcji w której uczą podstaw , może to mało skromne ale nie chce się uczyc lewych prostych.
Co polecacie krawke, sambo - jestem uderzaczem , walka w różnych dystansach.
w parterze nigdy nie walczyłem wiec wolałbym combat oparty o stójke(podobno krawka).
A i jeszszce czy macie jakieś sparingi, czy praca z workiem jest na tych treningach.
Kiedy i gdzie sa treningi, po ile godzin tygodniowo, jak cena no i podstawa jakiś dobry trener.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spotykamy się raz lub dwa razy w tygodniu na takiej jednej sali i wykładam różne rzeczy.
Jak masz ochote to zapraszam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
jak wygląda taki trening, na co trener kładzie nacisk, czy trzeba jakieś specjlne ubranka, jaki sprzęt trzeba mieć (rękawice, ochraniacze)
co potrzebne -
nie musisz juz robic wielkich zakupów rekawic zaczniesz uzywac pewnie dopiero po 5-6 miesiacach (zaleznena od tego jag grupa łapie temat) na poczatku bedzie ci potrzebny suspensor na krocze (nie polecam danikena) co do ubrania to cos swobodnego wystarczy jakis dres i koszulka i to by bylo na tyle pozniejsze porzeby w sprzęcie i ubraniu dogadasz z trenrem doradzi
na co trener kładzie nacisk? wszystko zalezy od trenera co sekcja to inny rygor
jak wyglada trening? na początku nic wielkiego nie bedzie podstawy itp. proste rzeczy
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
krav maga sosnowiec
- Ponad rok temu
-
krav maga sosnowiec
- Ponad rok temu
-
Wakacje KRAV MAGA w Ustce
- Ponad rok temu