Bulat bardziej serio
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie znam hiszpańskiego - i kogo to obchodzi?
To jest forum o nożach, a nie o edukacji...
Napisano Ponad rok temu
ej ej ni galopuj tak ja nie mialem zamiaru nikomu dogryzać po prostu piszę co wiem bo nie znam ang to skąd moge wiedzieć co tam jest napisane. to proste jak bym miał lepszy komp to bym se wrzucił translatora i przeczytał na zasadzie "ja chciec chleb" ale bym wykumal o co tam chodzi. A z tym pechem to tak mocno nie ubolewam da się zyc bez językówNo to masz pecha, kolega chciał być miły...
Ja nie znam hiszpańskiego - i kogo to obchodzi?
To jest forum o nożach, a nie o edukacji...
Napisano Ponad rok temu
da się zyc bez języków
Da się, ale co to za życie
Bułacik pięknusi, wnioskuję Coondelboory że książeczkę pana piaskowskiego o stali damasceńskiej masz?
Napisano Ponad rok temu
Łee.. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Bułacik pięknusi, wnioskuję Coondelboory że książeczkę pana piaskowskiego o stali damasceńskiej masz?
Wlasnie ze nie mam
Ale troche o bulacie jest w sieci, zwlaszcza tej rosyjskojezycznej. Do tego troche wiedzy z metalurgii, cierpliwosci do eksperymentow i daje sie cos upichcic.
C.
Napisano Ponad rok temu
Bułat to je to.
Aha jeśli chciałbyś ksero książki prof Piaskowskiego "O stali damasenskiej" to dja znać w połowie sierpnia bedę miał ksero całego podręcznika z notatkami autora na marginesie
Napisano Ponad rok temu
Bułat to je to.
Aha jeśli chciałbyś ksero książki prof Piaskowskiego "O stali damasenskiej" to dja znać w połowie sierpnia bedę miał ksero całego podręcznika z notatkami autora na marginesie
Jak najbardziej chcialbym, szczegolnie dla tych notatek . Wprawdzie jeden czlowiek z tego forum proponowal mi juz ta ksiazke w postaci skanow, ale trudno mi sie z nim skontaktowac - prywatnych wiadomosci pisac nie moge (uklony do admina ), a na gg nie odpowiedzial.
Jakby co, to pisz na maila - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
C.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Szukam drewna...
- Ponad rok temu
-
Prośba o pomoc
- Ponad rok temu
-
kto dorobi rekojesc ?