STO LAT !
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Been there, taken that
Jesli pomoglem to postaw mi piwo
Napisano Ponad rok temu
Co i tak lepiej sie skonczylo niz wizyta u Mistera w miescie:thumbup:
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
BTW:No u mnie w mieście są hardkory też
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
200 lat i w kurwe masy Dathí
BTW:No u mnie w mieście są hardkory też
Szczegolnie na Turystycznej
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Szczegolnie na Turystycznej
Ty chyba jesteś z niedaleka odemnie bo jakoś dużo wiesz Tyś nima z SB ?
Napisano Ponad rok temu
Ty chyba jesteś z niedaleka odemnie bo jakoś dużo wiesz Tyś nima z SB ?
BaaaB) UKM - Urzad Kontroli Masy . Nie no na Turystycznej mialem panne:wub:
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Wybieram produkty lokalne, sezonowe, świeże.
Siła Człowieka nie Polega na tym, że Nigdy nie Upada, ale na tym, że Potrafi się Podnosić.
Napisano Ponad rok temu
Masy i formy Życzę
Dzieki Ukaniu:)
Mister oproznij skrzynke bo nie moge wyslac PW:rambo:
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
Dzieki Ukaniu:)
Mister oproznij skrzynke bo nie moge wyslac PW:rambo:
Done, dawaj PW
Napisano Ponad rok temu
Done, dawaj PW
teraz nawet nie moge na Twoj profil wejsc
takie cos mi wyskakuje:
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 96
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 104
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109
Been there, taken that
Napisano Ponad rok temu
To jest spowodowane tym że Mister i jeszcze Inny userzy mali mnie za przyjaciela na starym IPB, teraz mam zmienione ID i coś takiego wyskakuje ale to nic nie jest. Forum działa jak należy, chodź błąd będę próbował naprawić.teraz nawet nie moge na Twoj profil wejsc
takie cos mi wyskakuje:
Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php on line 476
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 93
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 96
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 104
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 105
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/expwar/ftp/forum/admin/applications/members/modules_public/profile/view.php:476) in /home/expwar/ftp/forum/admin/sources/classes/output/formats/html/htmlOutput.php on line 109
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
To jest spowodowane tym że Mister i jeszcze Inny userzy mali mnie za przyjaciela na starym IPB, teraz mam zmienione ID i coś takiego wyskakuje ale to nic nie jest. Forum działa jak należy, chodź błąd będę próbował naprawić.
Aha, ok A jak juz jestesmy przy tego typu temacie to ja mam jeszcze jeden problem. Mianowicie czesto mnie automatycznie wylogowuje, tj niby jestem zalogowany etc, ale jak mam napisac post to mnie wylogowuje. Dzieje sie to przewaznie jak siedze w bibloitece na uczelni jak uzywam swojego laptopa(tam maja jakies dziwne ustawienia min nie dziala mi gg[a wlasciwie kadu bo mam linuxa]). Teraz sie obijam w pracy, na biuorwym pc'cie i nie mam zadncyh problemow, jest na to rada jakas czy cos?
Been there, taken that