Dzisiejszy spacer - moje nowe nożyki
Napisano Ponad rok temu
Wybrałem kilka, i przeformatowałem do niższej rozdziałki, bo w oryginale mają 2048x.... .
Mój debiut tutaj. A teraz możecie krytykować.....
Napisano Ponad rok temu
niezly klimacik. Podobaja mi sie te fotki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zwlaszcza te z Nimravusem sa mniam - to HSSR czy zwykly?
Napisano Ponad rok temu
Zwlaszcza te z Nimravusem sa mniam - to HSSR czy zwykly?
Zwykły.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
WYSZystko to co w cytacie to racjaPierwsza fota zawodowa. Reszta też ujdzie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no i emka ...
Napisano Ponad rok temu
Generalnie kompozycje całkiem przyzwoite, kolorowe foty bdb (w szczególności pierwsza ) tylko te czarno-białe :? jak się domyślam zmieniłeś po prostu na skalę odcieni szarości... przez to czernie nie są czarne, a biel nie jest biała, tylko są odcienie szarości. Żeby ulepszyć te zdjęcia pobaw sie poziomami, efekty sam ocenisz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wzruszające to drugie makro z łuskami czarno-białe, możesz posłać na skrzynkę? ew zamieścić link do dużego?
Poszło na priv, Będziesz miał na tapetę :-)
Napisano Ponad rok temu
Jeśli można krytykować to sobie pozwolę na odrobine krytyki :wink:
Generalnie kompozycje całkiem przyzwoite, kolorowe foty bdb (w szczególności pierwsza ) tylko te czarno-białe :? jak się domyślam zmieniłeś po prostu na skalę odcieni szarości... przez to czernie nie są czarne, a biel nie jest biała, tylko są odcienie szarości. Żeby ulepszyć te zdjęcia pobaw sie poziomami, efekty sam ocenisz :wink:
Dzięki za rady. Zdjęcia powstały już takie jakie są, aparatem zrobiłem "czarno-białe", nie były konwertowane. Oświetlenie było takie sobie, przy każdym zdjęciu praktycznie inne, bo najpierw było słonecznie, a potem się rozpadało, więc robiłem szybko, na auto.Z prawdziwego "pleneru" nici, miałem troszkę inne zamiary, i trochę więcej gadżetów niż tylko łuski i nieśmiertelniki. Robiłem też sepię ale to już było dno, nie zamieszczałem, ale do każdego B/W powstało też kolorowe :-) o, takie jak niżej.
Ale mnie akurat jakoś bardziej podobają się te B/W (szare)....
W wolnych chwilach pobawię się tak jak mówisz, długa droga przedemną w tym przedmiocie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
>[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Pozowoliłem sobie na przedstawienie własnego oglądu :wink: Jakościowo już trochę padło, ale przy małym pliku trudno poszaleć
Pozdrawiam
Mmmmmmroczne jest :-) , nie ciemne, mroczne.
Dla mnie chyba zbyt. Muszę pokombinować. Widzę też mały retusz.
Co do sprzętu do Canon A70. Optyka, a właściwie brak dobrej optyki niestety mocno ogranicza. Praktycznie nie retuszuję zdjęć oprogramowaniem, albo wychodzi, albo nie. Albo się uchwyci do "coś", albo do bani. Dzięki za sugestie, pobawię się trochę zanim pokażę zdjęcia z nowym sprzętem który niedługo mam nadzieję otrzymać.
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Victorinox - kuchenny
- Ponad rok temu
-
OPRy duże i małe
- Ponad rok temu
-