Poczatkujacy:)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pewnieczy warto zaczynac??
jak uznasz ze musisz przerwac do matury to przerwiesz, a bedziesz wiedzial z czym to sie je
nie pytaj czy 18 lat to za duzo, bo bylo 9834937493 topicow na ten temat(innymi slowy: poszukaj w archiwum )
powiem tylko ze ludzie zaczynaja w duzo bardziej zaawansowanym wieku, wszystko rozbija sie o zaangazowanie i wytrwalosc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wiec ja juz sam nie wiem czy sie brac za to Skoro możliwe jest to ze sie nie rozciagne a ztak bardzo:( Prosze o odpowiedz tych co trenowali w pozniejszych latach czy jest mozliwe osiagniecie takiej zdolnosci fizycznej jka u tych co zaczeli bardzo wczesnie??
jasne ze sie bierz za to! 18 lat to mało, lajtowo sie rozciągniesz pare tygodni i spokojnie bedziesz nogami machał ludziom nad głowami :wink:
pozdro!
Napisano Ponad rok temu
Warto zacza trenowac nawet jezli miałbys 30 lat!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Trenowałem 4 lata temu karate do tego trenuje piłke nozna wiec chyba z wytrzymałościa dam sobie rade a po drugie ja sie nie poddaje jak sie za cos wezme to swoj cel osiagnenapisałem ze PRAWDOPODOBNIE nie osiagnie takiej zdolnosci fizycznej i miedzy innymi chodiz mi o rozciagniecie ale nie tylko np jeszcze o wytrzymałosc (jezeli nic wczesniej nie trenował )
Napisano Ponad rok temu
Na moim pierwszym treningu TKD w grupie poczatkujacej, poznalem Mariusza. Mariusz mial wtedy 30 lat, siedzącą prace, ważył 130 kilo, nie byl w wojsku, nie uprawiał wcześniej sportu.
Po roku trenowania Mariusz ważył już 110 kilo, świetnie pracował rękami, kopał cześć technik na głowę i cieszył się z treningów.
Wiec chilluj chłopie i wal na trening.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ośiągnięcia2
- Ponad rok temu