WORLD GAMES 2005
Napisano Ponad rok temu
Moze sa chetni dolaczyc ?
coala
Napisano Ponad rok temu
Dużo Was będzie (szukamy czwartego do brydża :-) ) ?
Czy coś wiadomo na temat konieczności dokupienia, oprócz opłaty za staże, biletów na Expo, czyli pokazy ?
martom
Napisano Ponad rok temu
Super, rodacy beda ! ))
Nas sie zadeklarowalo troche wiecej. Jade z ekipa wloska. Teraz jestem w kraju i stad bede jechala.
Nie, nie trzeba bedzie dokupywac dodatkowych biletow. Karta wejsciowa upowazni do swobodnego udzialu we wszystkich stazach, wejscia na pokazy oraz wejscia na ceremonie jubileuszowa.
Pozdrawiam,
coala
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z opisu nie wynika jasno, czy jest to niezależny camping, czy też wydzielony placyk koło dojo.
Chcemy być nieco wcześniej, a bez sensu szukać noclegu gdzieś indziej na 1 noc.
Jutro pewnie zadzwonimy do Julii Cremer - "opiekunki pielgrzymów" :-) , ale może już dziś ktoś nam pomoże.
Napisano Ponad rok temu
Moze sprobuj na wyszukiwarce, mapka miasta, pola namiotowe, hala sportowa i ..... wszystko jasne
Pozdrawiam,
coala
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie, informuja tylko, ze pole namiotowe jest blisko hali sportowej oraz cena za dwa noclegi. Przykro mi, nie mam pojecia : (
Moze sprobuj na wyszukiwarce, mapka miasta, pola namiotowe, hala sportowa i ..... wszystko jasne
Pozdrawiam,
coala
Oczywiście poszukam.
Dla wszystkich globtroterów polecam doskonały w/g mnie serwis [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Często z niego korzystam przy planowaniu podróży.
Wyświetla mapki i inne ważne informacje.
Pomimo tego, że wykazuję sie osobiście totalnym brakiem orientacji w terenie (żona niedługo będzie się bała wypuścić mnie z domu na zakupy, bo się zgubię z powodu dysgeografii ), to ta witryna zwiększa znacznie moje możliwości przeżycia w nieznanym terenie .
A może znacie lepszy serwis?
Kurcze. Nie mogę się doczekać wyjazdu .....
Coala - dzięki za korespondencję. Duża CO[a]LA dla Ciebie :-) . Nie wiem, jak Cię rozpoznam w Mullheim. Może bedę stał przy dojo z białym goździkiem "piętnaście po nieparzystej" :wink: . Pozdrawiam.
Napisano Ponad rok temu
Moze tutaj [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
lub aikikai.de nastepnie world games i po prawej stronie klik na wegbeschreibung lub road map : 2 mapki, pierwsza dojazdowa do miasta, druga dojazdowa do celu czyli hali , niestety pole nie jest zaznaczone lub moze przeoczylam.
Pozdrawiam,
coala
Nota bene: sympatyczny awatarek : )))) nim mam sie sugerowac ? ))))))
Napisano Ponad rok temu
O, wielkie dzieki "Jedzący Liście Eukaliptusa" ..... Uratowałaś mi przynajmniej kilka godzin szukania dojazdu (nie wspominałem przypadkiem, ze jestem dysgeografikiem ? :-) )
W naturze nie noszę na co dzień kasku. Pozostańmy przy goździku :-)Nota bene: sympatyczny awatarek : )))) nim mam sie sugerowac ? ))))))
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
pozdrawiam,
coala
Napisano Ponad rok temu
uff, mamy je : ))))
Pozdrawiam,
coala
Napisano Ponad rok temu
Dzięki. Trafiłem po pierwszym poście. Już wydrukowałem i idę wkuwać na pamieć :-)Przepraszam, sprawdzilam, nie otwiera sie.
Napisano Ponad rok temu
Wszystko bylo cacy poza gorzka pigulka, poza tym wstydem, ktorego polscy aikidocy musieli sie najesc na skutek wojenek na gorze.
Ale ja mam to gdzies. Takie spotkanie i okazje do cwiczen z najlepszymi nieczesto sie zdarzaja. Wspaniala atmosfera, rewelacyjne aikido, mnooostwo ludziow zez calego swiata. Bajka!
Napisano Ponad rok temu
Wszystko bylo cacy poza gorzka pigulka, poza tym wstydem, ktorego polscy aikidocy musieli sie najesc na skutek wojenek na gorze.
A co sie tam takiego dzialo??? (ciekawosc mnie zzera... )
Napisano Ponad rok temu
1. Niemcy: pokaz aikido dzieci i mlodziezy.
2. Niemcy: dorosli (4-6 dan)
3. Belgia
4. Bulgaria
5. Chile
6. Chin
7. Francja
8. Wlochy
Przerwa na... (nazwe to jak umiem): wystep ekipy grajacej na bebnach (wspaniale grali)
9. Japonia (Fujita sensei (8 dan), Arai sensei (7 dan), Kubota sensei (7 dan)
10. Holandia
11. Rosja
12. Slowacja
13. Szwajcaria
14. Pokaz Jubilata Katsuaki Asai sensei
15. Pokaz Doshu Moriteru Ueshiba
Napisano Ponad rok temu
to Irimi:
niśt fotografiren!! :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
czwartkowe i wtorkow zajęcia WSAA na Karowej odwołane
- Ponad rok temu
-
Mieszanie aikido i innych sztuk walk
- Ponad rok temu
-
Świeże mięsko-czyli chwyty marketingowe
- Ponad rok temu
-
Uścisk dłoni
- Ponad rok temu
-
Z bojowym wachlarzem w tle czyli... JP znowu nadaje :)
- Ponad rok temu
-
broń za granicą
- Ponad rok temu
-
Rzadki filmik z Ch. Tissier do sciagniecia za friko! :P
- Ponad rok temu
-
Daitoryu aikijujutsu Takumakai - pokaz w Helsinkac
- Ponad rok temu
-
Dyskryminacja