ma ktos turniej.avi z Bytomia ?
Napisano Ponad rok temu
wysylalem juz maila do admina strony, ale nie otrzymalem niestety odpowiedzi (mimo czekania dobrych paru tygodni)
filmik byl fajny i chcialbym go miec na kompie takze jakby ktos byl tak dobry to poprosze o wyslanie na maila - [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
dzieki z gory
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Jesli obejrze wiecej niz 25 razy to znaczy, ze jest dobry tak jak "Juras Taekwondo Extreme" i filmiki z zawodow tej sekcji Kempo Tai Jutsu.
Nawet jeden chlopak z tego higlighta jest podobny cholernie do mnie (sorka jesli obrazilem, ale rozdzielczosc niska jest i ...
 , ten w niebieskim kimonie z bialym pasem co na poczatku chce chyba dla zmylki kopnac front-kicka a potem kopie z obrotu z wyskoku.
 , ten w niebieskim kimonie z bialym pasem co na poczatku chce chyba dla zmylki kopnac front-kicka a potem kopie z obrotu z wyskoku. Taki podobny, ze zawsze moge powiedziec jaki to ja dobry jestem 8)
PS. Jaki jest tytul tej pierwszej piosenki? Druga to Linkin Park, a ta pierwsza?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Sport a sztuka walki Sport a sztuka walki- Ponad rok temu 
- 
			 Sportowe Jiu-Jitsu Sportowe Jiu-Jitsu- Ponad rok temu 
- 
			 Freestyle Jiu-Jitsu Freestyle Jiu-Jitsu- Ponad rok temu 
- 
			 przepraszam... przepraszam...- Ponad rok temu 
- 
			 Proszę o pomoc Proszę o pomoc- Ponad rok temu 
- 
			 Uderzenia:-) Uderzenia:-)- Ponad rok temu 
- 
			 SEMINARIUM T.Wingrove SEMINARIUM T.Wingrove- Ponad rok temu 
- 
			 KATA PARAMI KATA PARAMI- Ponad rok temu 
- 
			 Już niedługo Mistrzostwa Europy Ju-Jitsu 03-05.06. 2005 Już niedługo Mistrzostwa Europy Ju-Jitsu 03-05.06. 2005- Ponad rok temu 
- 
			 Klip z windy Klip z windy- Ponad rok temu