Master Cutlery Fire Fighter
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja... Już drugi dokładnie taki sam post jak ja swój pierwszy napisałem... I widzę że też skończy się na Paraframe.
Stary - nie patrz nawet na Master Cutlery - bier tego Paraframe. Zajebioza nożyk na pierwszy EDC. Klinga niezła, okładziny metalowe, framelock, fajnie w łapie leży, Paraframe II mimo sporych rozmiarów chował się pieknie do każdej kieszeni - wogóle go nie było czuć.
A jak do 50 pln to tylko Victorinox. Niby scyzoryk - a nie fajny szpanerski nóż - ale wykonanie i działanie rewelacyjne. Zresztą - jak już tu przywędrowałeś to się nauczysz (: I niedługo będziesz dzwigał po kieszeniach tonę żelastwa.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
Tu masz sklep... za 10-tke zapłacisz mniej niż za tego czerwonego brzydala, a jakość bez porównania lepsza :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
i wykup dobre ubezpieczenie
bo jak nic zamknie sie w ręce i upierdoli palce
miałem - dostalem na prezent - ale boje sie nosić takie gówno
stal taka gówniana że żal dupe ściska - tępi sie na jabłkach
blokada taka że pracując modlsiz sie żeby po pracy nadal mieć palce
na nożu skłądanym nie oszczędzaj aż tak - w końcu lepiej dołożyć te 50 pln i mieć palce niż ma Ci sie złożyć kosa na paluchy
Napisano Ponad rok temu
Kolega nie będzie używał go extremalnie.
A Ty Blacha to i fixeda byś złożył :wink:
Przepraszam za żart ale nie mogłem sie powstrzymać. Pozdrawiam Cię serdecznie Hakas.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym axis sie nie sklada
Napisano Ponad rok temu
Hakax niedrogi i ładny ale kolega chyba lubi swoje palce
może kupić może mneij ładne ale bardziej bezpieczne nożyki w tej cenie
zresztą na żywo taki on ładny wcale nei jest
Napisano Ponad rok temu
Pytanie co nim robiles i czy na pewno dobrze zaskoczyl
Poza tym axis sie nie sklada
właśnie
[tylko przy flickingu zalecana jest wzmożona ostrożność - czasami otworzy/zamknie się za mocno i odbije się jeśli nie puścimy blokady na czas]
Napisano Ponad rok temu
a co robilem hmmm przycinalem drzewko a ze po sekator mi sie nie chcialo isc ani po cos mocniejszego to zaczalem 2 cm galazki nim rabac i jak uderzylem w galaz (dobra strona ostrze zeby nie bylo) to widac naprezenie poszlo do tylu i zmniejszylo sile trzymania blokady i gdy sila przestala dzialac ostrze poszlo do przodu i blokada puscila, przynajmniej tak mi sie zdaje ze taka przyczyna, skutek tego taki ze zabki wlazly w palec jak maslo
no ale nie przesadzajmy 3 cale to nie topor sam sobie jestem winny, bo nigdy wczesniej blokada nie dala zadnego znaku o tym ze moze cos byc nie tak
Napisano Ponad rok temu
[tylko przy flickingu zalecana jest wzmożona ostrożność - czasami otworzy/zamknie się za mocno i odbije się jeśli nie puścimy blokady na czas]
Lehehehe - moze sie i odbic, jesli tylko dobrze trzymasz noz, to jestes bezpieczny, niech sie sklada
Poza tym trening czyni mistrza
Napisano Ponad rok temu
Lehehehe - moze sie i odbic, jesli tylko dobrze trzymasz noz, to jestes bezpieczny, niech sie sklada
Poza tym trening czyni mistrza
oczywiście że jestem bezpieczny, natomiast jeśli nie spojrzę gdzie jest ostrze, chwycę całą rękojeść i zacznę kroić [a nie daj Boże przebijać] a ostrze będzie złożone w 20 % to ... :?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oferta Busse'a
- Ponad rok temu
-
SOG multi tool's
- Ponad rok temu
-
Stalowe pytanko glownie do Wojtas'a13 :)
- Ponad rok temu
-
Gdzie mogę dostać nowego SOGa Pup?
- Ponad rok temu
-
SZYBKI QUIZ!!!
- Ponad rok temu
-
Co to za noz ?
- Ponad rok temu
-
droższy czy tańszy a częściej wumieniany?
- Ponad rok temu
-
Nowe, małe, całkiem fajne "zabawki" z Kopromedu.
- Ponad rok temu
-
Prosba o porownanko
- Ponad rok temu
-
Tom Krein TG1
- Ponad rok temu