Kimono do bjj
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi mianowicie o kimona do bjj.Do sprzedazy wysylkowej przekonany nie jestem,a w moim miescie(Szczecin,dla leniwych :wink: ) dzwonilem do sklepu "ninja" i mi powiedzieli,ze sa jakies czeskie kimona,plecionki za 140zl tylko,ze to jest kimono ogolnie do judo,bjj itp.Czy myslicie,ze to scierwo jakies,bo ja sie kompletnie nie znam na tych grubszych kimonach,bo za dzieciaka karate trenowalem ,a ostatnio tylko box i muay thay.Dzisiaj ide w koncu na trening,wiec w bliskim czasie chcialbym sie juz zaopatrzyc w kimono.Z gory dzieki za odp(jesli ktos ma zamiar mnie wybrechtac czy tym podobne,to bylbym wdzieczny jak by nic nie pisal :wink: ). Pozdrawiam :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie skonczylem trening .Zaden trening w stojce nie rowna sie parterowi
No, jest różnica ok. półtora metra ;-)
Napisano Ponad rok temu
no to ladnie saku u mnie jest 180 cm roznicy
Napisano Ponad rok temu
no to ladnie saku u mnie jest 180 cm roznicy
Ale chyba nie lezysz płasko jak płyta pilśniowa na macie tylko troche odstaje ;-)
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie skonczylem trening .Zaden trening w stojce nie rowna sie parterowi .Bagi i ekipa oczywiscie jest na obozie,ale rozmawialem tam z paroma osobami i wlasnie powiedzieli mi,zebym nie kupowal kimona i jakiegos rashguarda+spodenki(moj wczesniejszy plan ),tylko wlasnie poczekal,az wroci i tak za ok 400zl dobre kimono Dragao:D.Cena wysoka,ale 14lipca 18stka,wiec mozna zaszalec raz na ruski rok .Pozdrawiam i thx za odp :wink:
Daj znac jakie kupiłes to kimono i ewentualnie jesli mozesz wyslij mi fotke. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
POZDRAWIAM
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
spodenki i koszulki
- Ponad rok temu
-
Sorka, wiem ze teamt byl...