wywiad z Nastulą z ŻW
Napisano Ponad rok temu
Z Pawłem Nastulą rozmawia Oskar Berezowski
To były chyba najbardziej bolesne urodziny w Pana życiu.
Spotkanie z „Minotauro” do przyjemnych nie należało, ale nic mi się nie stało. Mam tylko poobcieraną skórę na twarzy, stłuczone kostki i trochę boli mnie kolano. To wszystko. Po zejściu z ringu zostałem poddany dokładnym badaniom lekarskim
Nogueira zadał Panu serię bardzo groźnie wyglądających ciosów. Sędzia słusznie przerwał walkę?
Nie wypada mi oceniać decyzji arbitra. Ja na pewno nie poddałbym się sam. Chciałem walczyć do końca.
Jak to nie poddałby się Pan? Przecież to grozi utratą zdrowia.
Wiem, na co się decydowałem, podpisując kontrakt z Pride. Mam duszę wojownika. Gdy wychodzę na matę, a teraz do ringu, chcę pokonać przeciwnika za wszelką cenę. Tak było w niedzielnej gali. Zgubiło mnie właśnie to, że narzuciłem zbyt mocne tempo na początku. Brazylijczyk przetrwał moje ataki i gdy ja straciłem trochę sił, zaatakował. Miałem nadzieję, że przetrzymam jego kontrę do końca pierwszej rundy. Zabrakło minuty.
Nogueira nie zniechęcił Pana do dalszych startów?
Wręcz przeciwnie. Nabrałem doświadczenia. Mam nadzieję, że stoczę jeszcze kilka dobrych walk. Władze Pride są zadowolone z mojego występu.
Data: 2005-06-27
jeśli już było do kosza, jak nie to miłej lektury
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
z miny Mirko latwo bylo wywnioskowac co on sadziNo i ja chcial bym wiedziec co zawodnicy pride sadza o Pawle Nastuli
Napisano Ponad rok temu
No Panowie... niech ktoś walnie jakieś hasełko które mógł sobie w tym momencie Mirko pomyśleć...
Napisano Ponad rok temu
"o kur....."[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
No Panowie... niech ktoś walnie jakieś hasełko które mógł sobie w tym momencie Mirko pomyśleć...
Napisano Ponad rok temu
"o żesz kur...., ja pierd ...."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo on zawsze mysli "O kurwa!"Mirek ma zawsze taka mine nawet jak walczy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
.. a ten etkst skąd wyłapałeś od Amiszów?!"Na stepujacego Chrystusa! Ja bede nastepny!"
Napisano Ponad rok temu
albo
"Kurwa, teściowa miała urodziny, a ja nie zadzwoniłem" przestraszony
albo zasuwał fastfooda i :" Łosz kurwa jaka sucha bułka"
:wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sylwetka Pawła Nastuli
- Ponad rok temu
-
Przywitajmy Nastulę
- Ponad rok temu
-
Muzyka w PRIDE z 26.06.2005
- Ponad rok temu
-
bravo Paweł
- Ponad rok temu
-
Jak oceniacie walkę Nastuli
- Ponad rok temu
-
inicjatywa
- Ponad rok temu
-
Nowe tatuaze Silvy
- Ponad rok temu
-
Zakaldy na PRIDE Critical Countdown 2005
- Ponad rok temu
-
Pride w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Tranmisja z Pride z Nastulą. O której? Gdzie? Ile ma trwać?
- Ponad rok temu