Jest to pomysł!To inaczej, gdzie można spotkać nastule, może mu wjazd z tortem zrobimy albo coś?
Zoriętuję się kiedy by można, myślę, że najlepiej byłoby w klubie.
Napisano Ponad rok temu
Jest to pomysł!To inaczej, gdzie można spotkać nastule, może mu wjazd z tortem zrobimy albo coś?
Napisano Ponad rok temu
Jego żona Joasia to robiła podczas nieobecności Nastka.a swoją droga to czy Paweł używa Neta i czytuje to forum??? Serdecznei zapraszamy !!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W judogi całkiem inaczej, fakt. Ale widać takie były warunki brzegowe tej walki.To moze dla Budowiczów jakies koszulki z Nastula.
I zawiodłem sie na nim w jednej kwesti..i to bardzo.. wystapił bez kimona... bez kimona to trasnza lipa...nie jest tak ladnie jak w kimonie... Załuje i nigdy ci teog Paweł nie wybacze !.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To moze dla Budowiczów jakies koszulki z Nastula.
I zawiodłem sie na nim w jednej kwesti..i to bardzo.. wystapił bez kimona... bez kimona to trasnza lipa...nie jest tak ladnie jak w kimonie... Załuje i nigdy ci teog Paweł nie wybacze !.
Napisano Ponad rok temu
eee, no, jak czyta to o torcie będie wiedział i akcja nie wyjdzie z zaskoczenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Paweł18- krotka pilka byla, nie?
Przyszlismy, przywitalismy, poszlismy - tak w skrocie mozna to opisac
Napisano Ponad rok temu
To moze dla Budowiczów jakies koszulki z Nastula.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu