Przywitajmy Nastulę
Napisano Ponad rok temu
Na zywo ogladalo ok. 450 tys osob ,czyli porownywalnie z dobrym meczem Ligi Mistrzow!!!
Wieczorem natomiast Pride ogladalo od 1,2 do 1,7 miliona widzow... :wink:
OLE!!
Napisano Ponad rok temu
Przydaloby sie na zywca zobaczyc CC vs Fedor, kurna sam nie wiem komu kibicowac, dwoch przesympatycznych panow :wink:
Napisano Ponad rok temu
P.S. Dzieki wszytkim ktorzy przyczynili sie ze moglem ogladac to widowisko na zywo .
Napisano Ponad rok temu
To czego nic nie mówisz?odpisal bym na priv ale mam komunikat ,ze "administrator zabronil Ci wysylac prywatnych wiadomosci" :wink:
pozdro !!
już możesz
Napisano Ponad rok temu
co do Twojego priva to niestety, wiesz jak jest.Nie za bardzo mozna takie rzeczy robic :wink:
pozdro i dzieki za pozytywne wypowiedzi co do mojego komentowania.Powiem tylko tyle ,ze przy takim fachowcu jak Andrzej Janisz kazdy z Was by sobie poradzil :-)
Napisano Ponad rok temu
przy okazji, kto zaprosił pomianowskiego do studia?
Napisano Ponad rok temu
co do Twojego priva to niestety, wiesz jak jest.Nie za bardzo mozna takie rzeczy robic
nie no, co wy tam wymyśliliście
Napisano Ponad rok temu
Chociaz slyszalem ze naprawde jestes podekscytowany (jak wszyscy) tym ze gala pride jest w polsce a takze walka nastuli. Znajomy co ogladal ze mna PRIDE powiedzial - "zeby mu sie tylko kur** na wizji nie powiedzialo"
Gala naprawde komentowana profesjonalnie!!
Jesli naprawde tyle osob ogladalo PRIDE to polsat popelnilby wielki blad nie emitujac nowych gal, a bede emitowac bo na tym zarobia!!
Ludzie ktorzy w sportach walki to tylko orientowali sie co to boks, a mysleli ze cos jak pride to "udawane" naprawde byli zachwyceni! Kumpel ktory o sporcie nie ma pojecia zadnego , dzwoni do mnie o 15 i pyta czy ogladalem pride i czy mma jakies inne gale na cd. Poprostu fantastycznie, teraz mozna gadac o pride z kazdym , w szkole , w domu , u rodziny a nawet z nauczycielem od angielskiego ostatio o pride rozmawialem!!
I to wszystko dzieki Pawłowi Nastuli, dla mnie moglby przegrac wszystkie 5 walk a i tak bedzie legenda polskiego MMA!!!
Napisano Ponad rok temu
Bo zapeszysz !!!dla mnie moglby przegrac wszystkie 5 walk
Napisano Ponad rok temu
Mradu - dla mnie jesteś gość - dzięki za inicjatywę!Witajcie.
Pisalem o tym juz w kilku topicach ale moja propozycja pozostala bez echa, dlatego chce ja oglosic szerszej publicznosci w oddzielnym topicu.
Otoz proponuje dowiedziec sie kiedy Pawel wraca, zebrac sie, zrobic transparenty i pojechac na lotnisko, zeby go przywitac tak jak na to zasluzyl - jak bohatera. Niech wie, ze nie jest sam, ze ludzie tutaj w niego wierza.
potrzebuje wiedziec ile osob pojdzie i - najwazniejsze- czy ktos moze wie kiedy dokladnie wraca nasz Rodak (tak tak, przez duze "R")?
Pozdrawiam serdecznie
ps. proponuje zeby temat uczynic globalnym albo przyklejonym.
Oki, uchylę przyłbicy, jestem dinozaur z klubu...
Sęk w tym, że komórka Nastka w Japonii nie działa (wysłałem sms, próbowałem gadać po japońsku - znam np. nazwy technik i komendy sędziowskie).
Trzymamy rękę na pulsie - z tego co mi wiadomo to Nastek ma wylecieć z Japonii w środę rano (uwaga: różnica czasu).
Myślę, że go na lotnisku w wawce posadzą.
Napisano Ponad rok temu
Różnica czasu wynosi +8 godzin.
Lot do Europy trwa 7 (Berlin) do 8 (Londyn) godzin.
Lot do Warszawy z tych lotnisk trwa 2-3 godziny licząc z wsiadaniem/wysiadaniem.
Czyli jeśli będzie dobre połączenie, Paweł Nastula przyleci do Warszawy koło południa
Napisano Ponad rok temu
dodaj ze kolo poludnia w czwartekPołączeń bezpośrednich Tokio-Warszawa nie ma.
Różnica czasu wynosi +8 godzin.
Lot do Europy trwa 7 (Berlin) do 8 (Londyn) godzin.
Lot do Warszawy z tych lotnisk trwa 2-3 godziny licząc z wsiadaniem/wysiadaniem.
Czyli jeśli będzie dobre połączenie, Paweł Nastula przyleci do Warszawy koło południa
Napisano Ponad rok temu
dodaj ze kolo poludnia w czwartek
W środę - u nich jest cały czas później niż u nas o 8 godzin. Czyli jak wyleci w środę rano (czasu japońskiego) i będzie leciał w sumie ok. 10-11 godzin to doleci w środę troche później rano (czasu polskiego).
Mogę się oczywiście mylić bo z geografii orłem nigdy nie byłem
Napisano Ponad rok temu
Przed chwilą Paweł dzwonił do mnie z Wiednia.
Są na dworcu kolejowym – nie złapali samolotu.
Mówił, że jadą pociągiem i będą na Dworcu Centralnym w Warszawie.
Planowany przyjazd w środę o godz. 06:40 rano.
Przekażcie dalej! Do zobaczenia!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
noooo proponuje to juz dawno .Może niech moderator podwiesi topic z informacją i ustalmy jakąś wcześniejszą godzinę i miejsce zbiórki to się razem ruszy w miejsce docelowe.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Muzyka w PRIDE z 26.06.2005
- Ponad rok temu
-
bravo Paweł
- Ponad rok temu
-
Jak oceniacie walkę Nastuli
- Ponad rok temu
-
inicjatywa
- Ponad rok temu
-
Nowe tatuaze Silvy
- Ponad rok temu
-
Zakaldy na PRIDE Critical Countdown 2005
- Ponad rok temu
-
Pride w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Tranmisja z Pride z Nastulą. O której? Gdzie? Ile ma trwać?
- Ponad rok temu
-
Pride w Czechowicach-Dziedzicach
- Ponad rok temu
-
Trybuna: "Nastula w PRIDE"
- Ponad rok temu