Nastula zaczyna walkę w brutalnym sporcie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To wspanialea to zle?a ja mysle ze to nacjonalistyczna propaganda by pozbawić Mino fanów i szale sympatii wszystkich polaków przeważyc na strone Nastuli :wink:
Choc ja tylko żartowałem, pomyśl o małym chłopcu który ma plakat Mino nad łożeczkiem wyobraź sobie łzy w jego małych oczkach jak dowie się ze jego bohater jest zly i nie chce rozmawiać z prasą Wreszcie przypomnij sobie jak sam sie czułeś gdy dowiedziałeś się ze żaba kermit to tylko lalka z czyjąś ręką w dupie
ok starczy już głupot
Napisano Ponad rok temu
ok starczy już głupot
Dokładnie.
Napisano Ponad rok temu
Dziś "Minotaur" to nie twardy wojownik, ale rozkapryszona gwiazdka
"
o k......
kto to pisal.... no comment
Mszczą sie bo pewnie zrobili z siebie durniów. To napewno nie było tak ze sie przedstawili a Mino odmówił. Napewno wyskoczyli z jakimś durnowatym pytaniem i Mino podziękował...
O ile wogóle dzwonili gdziekolwiek.
Ps. Mate: Ja mam min. plakat Minotauro nad łóżkiem (z autografem)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
pozdrówka dla wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
hehehe :twisted:VB: Chciałbyś coś przekazać czytelnikom Vortalu Budo ?
Minotauro: Cieszę się bardzo że udało mi się przyjechać do Polski. Ludzie tutaj (Manolo) robią dobra robotę. Mam nadzieje iż za parę lat Jiu-Jitsu jeszcze bardziej się rozwinie. Ze za kilka lat będziemy mogli zobaczyć polskich zawodników w imprezach jak Pride czy Abu-Dhabi.
Napisano Ponad rok temu
Spoko it's all 4 funPs. Mate: Ja mam min. plakat Minotauro nad łóżkiem (z autografem)
Napisano Ponad rok temu
Jakby do mnie zadzwonili z Super Expressu to mogliby sie cieszyc gdyby uslyszeli tylko "Bo nie" - niezaprawione wieloma slowami na "k", "s", "ch", itd.
a juz przesadzasz Mradu, bo niby co dla ludzkosci Minotauro zrobil? dal paru kolesiom po mordzie i tyle a wielkie niewiadomo co zgrywa.
Jego wyczyny sa porownywalne do walki meneli tylko ze on potrafi robic to lepiej i dostaje za to pieniadze.
Napisano Ponad rok temu
ale ja nie mowie ze Minotauro to superhiperniewiadomokto. Ja mowie ze Super Express to szmatlawy brukowieca juz przesadzasz Mradu, bo niby co dla ludzkosci Minotauro zrobil? dal paru kolesiom po mordzie i tyle a wielkie niewiadomo co zgrywa.
Jego wyczyny sa porownywalne do walki meneli tylko ze on potrafi robic to lepiej i dostaje za to pieniadze.
Napisano Ponad rok temu
ale ja nie mowie ze Minotauro to superhiperniewiadomokto. Ja mowie ze Super Express to szmatlawy brukowieca juz przesadzasz Mradu, bo niby co dla ludzkosci Minotauro zrobil? dal paru kolesiom po mordzie i tyle a wielkie niewiadomo co zgrywa.
jesli nie mówisz ze Minotauro to superhiperniewiadomokto a mówisz ze Super Express to szmatlawy brukowiec, masz u mnie browara
pozdro !!
Napisano Ponad rok temu
Cytat:
VB: Chciałbyś coś przekazać czytelnikom Vortalu Budo ?
Minotauro: Cieszę się bardzo że udało mi się przyjechać do Polski. Ludzie tutaj (Manolo) robią dobra robotę. Mam nadzieje iż za parę lat Jiu-Jitsu jeszcze bardziej się rozwinie. Ze za kilka lat będziemy mogli zobaczyć polskich zawodników w imprezach jak Pride czy Abu-Dhabi.
hehehe
Hehe przylaczam sie do Twojego: "hehehehe "
Mate:
Spoko it's all 4 fun
Taa dla zabawy. Ja to sie dzien w dzien do Nastka modle.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Niedzielny PRIDE GP !!! WAŻNE INFO !!!
- Ponad rok temu
-
Judo Masters
- Ponad rok temu
-
co jest z tym Pridem ???
- Ponad rok temu