Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To coś napisz z łaski swojej jakbys mógł, gdyż widzi mi się, że duuużo dobry on jesta) nie wiadomo (jak już będę wiedział to napiszę)
nie wiadomo (jak już będę wiedział to napiszę)
c) tak, dzięki cieńszej stali jest bardzo lekki i spokojnie noszę go na szyi, no i jak to tnie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez przesady, tak totalnie w prezencie to dostałem najwyżej dwa. Bo Jerryemu za materiały zapłaciłem (taka była umowa między nami w zeszłym roku), plus pochwa Rowe'go z inlaem z ropuchy afrykańskiej (!) która sama w sobie kosztowała 125 USD (niestety). Zaś u Anne zamówiłem jakiś czas temu po prostu Mnandi dla siebie, ot standardzik, żadne tam damasteele czy mamuty. No może poza tym, że chciałem jakieś jasne drewno dla odmiany. Dość długo mi go nie wysyłała (już się zacząłem zastanawiać czy im drewna brakło) no ale to co końcowo otrzymałem, cóż... gdybym taki zamawiał, to same opcje dodatkowe wyniosłyby duuużo więcej niż sam Mnandi (!) i pewnie bym się nie zdecydował. Mówiła, że chciała abym miał "coś innego niż wszystko do tej pory"... i chyba udało się jej znakomicie. Ale Rinaldi i Harsey to faktycznie sprawili mi totalnie odjechaną niespodziankęPiter ty szczęściarzu , polechał sobie na wystawke i przywiózł narecze gratisowych nożyków
![]()
![]()
Napisano Ponad rok temu
Aha, to jeszcze nie wszystko, bo od Anne dostałem też ubranko (kombinezonik jakby czy coś) dla mojej córeczki, z napisem "There is someone who loves you in Idaho"
(zdjęcia dopiero w sierpniu) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Aha, to jeszcze nie wszystko, bo od Anne dostałem też ubranko (kombinezonik jakby czy coś) dla mojej córeczki, z napisem "There is someone who loves you in Idaho"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu