Nowy model Rinaldiego (neck)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wygląda wspaniale i pewnie jest na tyle lekki, że można go nosić na szyi......
Napisano Ponad rok temu
nie wiadomo (jak już będę wiedział to napiszę)
c) tak, dzięki cieńszej stali jest bardzo lekki i spokojnie noszę go na szyi, no i jak to tnie...
Napisano Ponad rok temu
Niemniej jak na razie "ze zdjecia" to nie uwierze, dopoki nie ponosze. Dla mnie jak chodzi o neck, to optimum jest kawalek plaskiej blaszki, a oplot rekojesci to jest maks. To, co widze na zdjeciach, wyglada jak kamien u szyi.
Nie mam powodow, zeby nie wierzyc, ale nie moge sie oprzec wrazeniu, ze toto jest nieporeczne Co nie przeszkadza mi chciec kiedys sprawdzic
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To coś napisz z łaski swojej jakbys mógł, gdyż widzi mi się, że duuużo dobry on jesta) nie wiadomo (jak już będę wiedział to napiszę)
nie wiadomo (jak już będę wiedział to napiszę)
c) tak, dzięki cieńszej stali jest bardzo lekki i spokojnie noszę go na szyi, no i jak to tnie...
Napisano Ponad rok temu
TUK2 aż tak mi się podoba,że gdybym musiał wybrać tylko jeden nóż to byłby nim właśnie on!
Napisano Ponad rok temu
Piter ty szczęściarzu , polechał sobie na wystawke i przywiózł narecze gratisowych nożyków
gdzie tu sprawiedliwość :wink:
zdrówka
marcins
Napisano Ponad rok temu
Bez przesady, tak totalnie w prezencie to dostałem najwyżej dwa. Bo Jerryemu za materiały zapłaciłem (taka była umowa między nami w zeszłym roku), plus pochwa Rowe'go z inlaem z ropuchy afrykańskiej (!) która sama w sobie kosztowała 125 USD (niestety). Zaś u Anne zamówiłem jakiś czas temu po prostu Mnandi dla siebie, ot standardzik, żadne tam damasteele czy mamuty. No może poza tym, że chciałem jakieś jasne drewno dla odmiany. Dość długo mi go nie wysyłała (już się zacząłem zastanawiać czy im drewna brakło) no ale to co końcowo otrzymałem, cóż... gdybym taki zamawiał, to same opcje dodatkowe wyniosłyby duuużo więcej niż sam Mnandi (!) i pewnie bym się nie zdecydował. Mówiła, że chciała abym miał "coś innego niż wszystko do tej pory"... i chyba udało się jej znakomicie. Ale Rinaldi i Harsey to faktycznie sprawili mi totalnie odjechaną niespodziankę W każdym razie wszystkie cztery znajdą w mojej kolekcji wieczne ukojeniePiter ty szczęściarzu , polechał sobie na wystawke i przywiózł narecze gratisowych nożyków
Aha, to jeszcze nie wszystko, bo od Anne dostałem też ubranko (kombinezonik jakby czy coś) dla mojej córeczki, z napisem "There is someone who loves you in Idaho" (zdjęcia dopiero w sierpniu) :wink:
Napisano Ponad rok temu
Aha, to jeszcze nie wszystko, bo od Anne dostałem też ubranko (kombinezonik jakby czy coś) dla mojej córeczki, z napisem "There is someone who loves you in Idaho" (zdjęcia dopiero w sierpniu) :wink:
Szkoda, ze nie - cry once - think twice
Napisano Ponad rok temu
sweet..to sa właśnie Prawdziwi ludzie!I zaloze sie ze duuuzo serca wklada sie nie tylko w rodzine ale i w prace.Idac tym tropem kupujac noz kupuje sie tez serce ktore wklada tworca.Tego wlasnie brakuje produkcyjniakom.
Napisano Ponad rok temu
zem nie gratulował, uczynie to teraz - piknieś sie spisał , gratulacje
Napisano Ponad rok temu
Reeve family to cóś czego brakuje w dzisiejszych czasach światu:)
Szczerość, otwartość. Wiadomo skąd takie doskonałe produkty:)
Skąd to wiem? Zgadnijcie:)
Wiem, wiem jestem w Nich zapatrzonym fanem,
oraz wszystkich(prawie) Ich produktów.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Benchmade 710 peknieta sprezynka axisa :(
- Ponad rok temu
-
neck prosze o rade LAMER
- Ponad rok temu