Pomocy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
itd.
jakby sie temu leniowi chcialo to by sam znalazł
Napisano Ponad rok temu
budo_Yoshi napisał
Nie przejmuj sie Xavier... kolega Aiki jak zwtykle jest nieco nerwowy (może znowu dzisiaj zobaczył jakąś kobietę "nie na swoim miejscu"
) hihihi...więc wybacz mu. Ale co Ci powiem, to Ci powiem..z narcyzami wyjechałeś jak ślepy kulą w płot. I niestety, będę obstawac przy swoim - chcesz poznać zdanie ludzi - porozmawiaj z nimi. Nie pisz na forum. Nikt tu Ci się nie wywnętrzy na zawołanie. Ja wiem, że teraz zbieranie danych z sieci jest bardzo modne...ale to akurat słaby pomysł. Przejdż się do paru (parunastu, parudziesięciu) klubów sztuk/sportów walki (bo to nie to samo) i porozmawiaj. Jak sobie zaskarbisz sympatię, to wiele się dowiesz i będziesz miał duuużo materiału do pracy.
wiesz..takei pisanie na forum to tak, jakbyś publicznie zadał pytanie " Prosze opisać wszystkim ze szczegółami jaki pozycje w seksie najbardziej pan/pani lubią i co pana/panią w nich najbardziej podnieca".))))
hihihih...kto wie..zresztą..może na to pytanie byłoby więcej odpowiedzi.))
Zycze powodzenia,
Yoshi
(co rano pytająca lustereczka..."Lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie?...Ty Yoshi! - odpowiedziało lustereczko)
Z tymi NARCYZAMI, to ma NIECO racji, wystarczy, ze sami sobie SWOJE posty poczytacie... 8)
Zas w odpowiedzi na bardzo wazne pytanie zadane w cytowanym poscie, najbardziej lubie... albo nie, bo mi Szczepan posta usunie... :twisted:
PS. Yoshi - wiesz, jakie sa rodzaje magicznych (bo takiego chyba uzywasz...?) luster...?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
FaceBook
10 następnych tematów
-
STAŻ
- Ponad rok temu
-
Kimono-kupno
- Ponad rok temu
-
Aikido dla począkującego 30-latka
- Ponad rok temu
-
Wzrokowcy !!!
- Ponad rok temu
-
Kotai, Jyutai, Ekitai, Kitai....
- Ponad rok temu
-
Chiba sensei w Valley Aikido
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu EFE 1 i 2 w Siedlcach
- Ponad rok temu
-
Pytanie do bywalców...
- Ponad rok temu
-
Aikido Kanai sensei.
- Ponad rok temu
-
Obóz aikido z Philippem Orban!!!!!!!!!!! :)))
- Ponad rok temu