Pomocy
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
itd.
jakby sie temu leniowi chcialo to by sam znalazł
Napisano Ponad rok temu
Nie przejmuj sie Xavier... kolega Aiki jak zwtykle jest nieco nerwowy (może znowu dzisiaj zobaczył jakąś kobietę "nie na swoim miejscu" ) hihihi...więc wybacz mu. Ale co Ci powiem, to Ci powiem..z narcyzami wyjechałeś jak ślepy kulą w płot. I niestety, będę obstawac przy swoim - chcesz poznać zdanie ludzi - porozmawiaj z nimi. Nie pisz na forum. Nikt tu Ci się nie wywnętrzy na zawołanie. Ja wiem, że teraz zbieranie danych z sieci jest bardzo modne...ale to akurat słaby pomysł. Przejdż się do paru (parunastu, parudziesięciu) klubów sztuk/sportów walki (bo to nie to samo) i porozmawiaj. Jak sobie zaskarbisz sympatię, to wiele się dowiesz i będziesz miał duuużo materiału do pracy.
wiesz..takei pisanie na forum to tak, jakbyś publicznie zadał pytanie " Prosze opisać wszystkim ze szczegółami jaki pozycje w seksie najbardziej pan/pani lubią i co pana/panią w nich najbardziej podnieca". ))))
hihihih...kto wie..zresztą..może na to pytanie byłoby więcej odpowiedzi.))
Zycze powodzenia,
Yoshi
(co rano pytająca lustereczka..."Lustereczko powiedz przecie, kto jest najpiękniejszy na świecie?...Ty Yoshi! - odpowiedziało lustereczko)
Z tymi NARCYZAMI, to ma NIECO racji, wystarczy, ze sami sobie SWOJE posty poczytacie... 8)
Zas w odpowiedzi na bardzo wazne pytanie zadane w cytowanym poscie, najbardziej lubie... albo nie, bo mi Szczepan posta usunie... :twisted:
PS. Yoshi - wiesz, jakie sa rodzaje magicznych (bo takiego chyba uzywasz...?) luster...?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
STAŻ
- Ponad rok temu
-
Kimono-kupno
- Ponad rok temu
-
Aikido dla począkującego 30-latka
- Ponad rok temu
-
Wzrokowcy !!!
- Ponad rok temu
-
Kotai, Jyutai, Ekitai, Kitai....
- Ponad rok temu
-
Chiba sensei w Valley Aikido
- Ponad rok temu
-
Krótka relacja ze stażu EFE 1 i 2 w Siedlcach
- Ponad rok temu
-
Pytanie do bywalców...
- Ponad rok temu
-
Aikido Kanai sensei.
- Ponad rok temu
-
Obóz aikido z Philippem Orban!!!!!!!!!!! :)))
- Ponad rok temu