UGC 6
Napisano Ponad rok temu
Ty jeżeli dobrze skumałem to w zaawansowanych byly czarne i brązowe paski? I Radek wszystkich wymiótł? Po prostu mnie zadziwiacie...jakies autografy macie w planie?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dollyo napisał ze duzo było czarnych i brązowych pasków, mysle ze nie tylko LL ale także przedstawiciele innych graplingowych sportów i bjj w tym tez ;].
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"Tito" Beltran to pewnie czarny pas kankana :wink: Było też dwóch Brazylijczyków, na pewno mieli czarne pasy, nie pamiętam niestety nazwisk. Jeden z nich ma swoją szkołę w Szwajcarii i był mistrzem świata bjj w dywizji brązowych pasów.Czarne paski w czym ? Chyba nie bjj...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Byłeś tam widziałeś czy coś?
Walczyłęś z zawodnikami z którymi walczył Radek albo ktoś kto rozpuszcza te plotki walczył?
Echhh
Dollyo daj relacje i fotki proszę.
Napisano Ponad rok temu
Z kazda kolejna impreza coraz lepiej widac, ze chwyty w polsce szybko sie rozwijaja, byle tak dalej
I gratulacje dla moderatora :>
B.
Napisano Ponad rok temu
Mysle ze niektorym zal du..e sciska i staraja sie sobie poprawic EGO glupimi plotami ;].
Pozdrawiam
Dollyo FOTY!
Napisano Ponad rok temu
Kamil startował w poczatkujacych, miał cztery walki - tam poziom pewnie nie był powalający - w końcu to początkujący.
Ale Radek walczył i wygral cały turniej. Turniej w którym startowały czarne i brązowe pasy w tym jeden mistrz świata. Idąc w tym kierunku wychodzi na to że czarne pasy nadawane są dupom a mistrzostwa świata to wogóle chujnia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poziom poczatkujacych nie taki niski,bo do niebieskiego pasa wlacznie,wiele walk niezlych,naprawde niezlych.
W elicie to juz moim zdaniem wysoki,europejski poziom.Wielu specjalistow od SW,czarne,brazowe i purpurowe pasy w bjj.
Niestety dla mnie,w kategorii -99 rozlosowali mnie z Radkiem od razu w pierwszej walce,przez co sobie nie powalczylem,a On w tym dniu byl po prostu nie do ugryzienia.Jedyna moja satysfakcja to fakt,ze Radek poddal mnie na pewno sporo pozniej niz wielu innych zawodnikow,w tym brazowego pasa bjj od Carlsona Gracie - Aguilere,ktory wygrywal wczesniej te Mistrzostwa dwa razy z rzedu,a Radek zmiotl go w minute!!!Reszta przeciwnikow nie zajmowala Mu duzo wiecej czasu.Wiekszosc zawodnikow byla zaskoczona,ze Radka interesowaly tylko dzwignie na nogi.To byl na pewno Jego dzien.
Czekam na rewanz .
Dziekuje i pozdrawiam.
Przemo Gnat-Walka Gniezno
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
jedzie ktos z Południa na oboz do Bagiego ??
- Ponad rok temu
-
Treningi Bjj w soboty i niedziele???
- Ponad rok temu
-
ADCC 2005 - Rozpiska, Wyniki
- Ponad rok temu
-
liny do cwiczenia
- Ponad rok temu
-
pytanie...?!