W pelni popieram, ale jak daje komus linki, a ktos wraca i pisze, sorki duzo tego i mi sie nie chcialo wszystkiego przegladac i z tego powodu zaklada taki a nie inny post, to albo to swiadczy o IQ=007 (w punktach ), albo o totalnym lenistwie, albo IMHO klient jest prowokator IMHO ma lat 13 i zielono w glowce :?Zgadzam sie, ale z drugiej strony to jest forum DYSKUSYJNE.
Ja tez nie lubie bredzic ponad miare, ale wlasnie to robie :? :? :? argumentujac swoje zdanie.Nie jestem zwolennikiem bredzenia (ponad miare :wink: ) ale gdybysmy ograniczali wymiane zdan do minimum to forum daloby sie przeczytac w godzine a nie w miesiac i naprawde nie byloby tym, czym jest.
Jesli topic wydaje nam sie glupi lepiej IMHO ignorowac go niz zamykac. Zyczylbym sobie tej samej zasady w zyciu publicznym ale wszystko zmierza raczej w strone zabraniania i zamykania. Sorry za OT, Pozdrawiam
Xiao
Czasami (szczegolnie ostatnimi czasy) wbrew pozorom ignorowanie tego typu wypowiedzi wcale nie jest bezpieczne, gdyz daje to ciche przyzwolenie na wzrost zwolennikow, czegos, co pozniej, blednie interpretowane moze narobic bardzo wiele szkody. I o to chodzi w tym calym bredzeniu ponad miare. A w zyciu publicznym - masz polowiczna racje - oni chca dobrze, tylko albo nie wiedza dla kogo, albo zabieraja sie do wszystkiego od :dupa: strony... 8)