PZDR,
Smoku
/edit/
to jest nóz, z którym mógłbym pójść do łóżka. Na serio

valkyrie z nightmare grind.....
Pozdro,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cicho dziadzia :wink:Wrzucajcie, k... wrzucajcie - zeby bylo wiadomo, czego zabronic, bo sie ludzie boja i mozna latwo troche punktow zarobic w rankingach popularnosci
![]()
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jasne, ze moj post nie byl na serio, ale z drugiej strony...
Napisano Ponad rok temu
Byle nie do Niemiec, bo tam chyba jeszcze gorzej jest...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kraj jak kraj - po prostu jest. Dziwni sa politycy ze swoja poprawnoscia moralno-polityczna. Beda systematycznie zakazywac kazdej rzeczy, ktora wyda im sie podejrzana, nie rozumiejac, ze zlo tkwi gdzie indziej i do jego zwalczania potrzebne sa inne srodki. To nie rzeczy sa zle i to nie w nich zlo drzemie. Zlo spi w ludzkich umyslach, a budzi je najczesciej albo frustracja (ktorej w kraju chyba teraz nie brakuje) albo glupota z nudy. Wychowywac, uczyc, ewentualnie scigac i eliminowac nalezy ludzi, nie rzeczy. Ale do tego trzeba dojrzec. A w polsce kto do tego dojrzal? Ci, ktorzy biora w lape za zlagadzanie wyrokow, ci, ktrozy ulegaja kasiastym lobby i produkuja prawne buble, chroniace przestepcow a nie obywateli?Jak bylem za tym tematem od samego poczatku ( podobaja mi sie fajtery ale jako zabawki - eksponaty ) to po wypowiedziach Rybaka mina mi troszke zrzedla, do tego dolozmy jeszcze topik http://www.forum-kul...showtopic=76096 i naprawde politycy czy inni nawiedzeni zrobia z nas swirow i zabojcow
Polska to dziwny kraj.
Napisano Ponad rok temu
Nie mowie ze nie masz wogole racji ale nie masz tez na nia monopolu a forum sluzyc ma ludziom nie jednostkom.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No wiec dobrze. Czekalem az pojawi sie wiecej glosow - ja zaproponuje ankiete bo tez uwazam ze jesli jakas chora glowka doczepi sie do tego tematu to rownie dobrze zahaczyc moze o dzial "walke bronia", potem karate, bjj etc.
Zrobmy glosowanie, nie tylko co do tego topicu ale i na przyszlosc bo widze ze Rybak nie pierwszy raz porusza ten temat. Nie mowie ze nie masz wogole racji ale nie masz tez na nia monopolu a forum sluzyc ma ludziom nie jednostkom.
przewrazliwienie jestescie i robicie bokami
Napisano Ponad rok temu
Wystarczylo poprosic o nazwy/nazwiska firm/knifemarker'ow i mogl to sobie sam poszukac w sieci, bez wywolywania burzy i niepotrzebnych dyskusji. Ode mnie dostal kilka i stwierdzil, ze to za duzo i mu sie nie chce. Dawac i jeszcze prosic zeby brac? Hmmm...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu