Wywiad z Pawłem Nastula dzisiaj 22,40 w radiowej jedynce
Napisano Ponad rok temu
Jest nieoficjalna wiadomość o pokazie walki, ale skoro sam Nastula potwierdza, to pewnie będzie. Polsat Sport musi pewnie przygotować materiały promocyjne. Zostały dwa tygodnie.
Napisano Ponad rok temu
wracając do tematu:
Faktycznie na jednym portalu taki news jest, chciałoby się aby było potwierdzenie skad inąd. mam nadzieję że coś skrobniecie jak bedziecie wiedzieli na pewniaka.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze nie sa w tej samej wadze ale zobaczyl bym jego walkie z Yoshida
To nie jest niemozliwe. Przeciez Yoshida walczyl juz z paroma duzymi facetami (Hunt, Gardner).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzilo o walke nastuli z yoshida na zasadach mma
to tak samo jak walczyl np. Kerr z Fujita to mowiles ze lepiej ogladnac sobie zapasy niz dwoch zapasnikow stylu wolnego w mma ? albo jak minotauro walczyl z ensonem to tez nie ogladales bo lepiej sciagnac adcc ??
...
:roll:
Napisano Ponad rok temu
bynajmniej. znam sie na mma raczej slabo.mradu widze ze proboojesz udawac speca od mma
najwidoczniejnie zrozumiales oco chodzilo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czyli Nastek wygrywa przez dzwignie na nogeAno ale podobno to co jest w snach tłumaczy sie na odwrót :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chodzilo o walke nastuli z yoshida na zasadach mma
E taam, jak judocy by się złapali to by judo wałkować zaczęli, bo są w tym najlepsi. Nawet i bez ubranka zapewne. Choć fakt faktem byłoby całkiem ciekawie. W końcu wygrałby ten, który by lepiej kombinował. I lepiej wykorzystał to czego nie potrafi drugi. W sumie to oczywiste hehe
Napisano Ponad rok temu
ja mysle ze bali by sie troche klinczowac bo zdaja sobie sprawe z ich umiejetnosci w JUDO , wydaje mi sie ze bardziej starali by sie uderzac i trzymac w dystansie
np. zauwazylem ze Jacek Buczko i Chmielewski jak walczyli na gali olimp mma1, nie starali sie chwytac , rzucac bo zdawali sobie obaj sprawe ze swoich umiejetnosci grapplerskich, walka zakonczyla sie jak wszyscy widzieli przez tko. Zauwazylem nawet ze Buczko jak doszedl do Chmielewskiego i zapial klamre, zamiast rzucac lub robic np. posadke puscil klamre i sie odsunal.
Tak ze ja caly czas uwazam ze walka yoshida vs. nastek to byla by bardzo ciekawa walka MMA a nie judo ;-)
Napisano Ponad rok temu
Tak ze ja caly czas uwazam ze walka yoshida vs. nastek to byla by bardzo ciekawa walka MMA a nie judo
A ja z kolei patrzę ze swojego punktu widzenia i jakbym walczył z drugim judoką, to jednak bym używał przede wszystkim judo, bo to umiem najlepiej i mam na papierze hehe Jakbym podszkolił inne techniki z innych stylów, to żeby wygrać zastosowałbym wszystko co mógłbym - by wygrać. A poza tym to gdybanie, każdy zawodnik sam sobie ustala jak ma walczyć i mało sensu w tym, by teoretyzować, czy zrobi to czy tamto. Jak dojdzie do takiej walki to się zobaczy czego użyją
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Mixed Martial Arts lub Schootfighting
- Ponad rok temu
-
Olimp MMA Sport III - Warszawa 2 Lipca
- Ponad rok temu
-
kontakt z ludzi z mma,bjj z grudziadza!pilne!
- Ponad rok temu
-
Przygotowania do zawodow MMA?
- Ponad rok temu
-
MMA i ALMMA 28/29 maj
- Ponad rok temu
-
[zdjęcia] Olimp MMA - Poznań 28.05.2005
- Ponad rok temu
-
K-1 World GP 2005 Paris - Wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
olimp mma 2
- Ponad rok temu
-
dieta zawodnikow mma
- Ponad rok temu
-
regulamin walk Shido-MMA klasy C ma ktos?
- Ponad rok temu