MFS
Napisano Ponad rok temu
Nic specjalnego, ale wrzucam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to ImageShack for [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
PS. Czyzby Shadow posedł w odstawke? Swoja droga masz juz jakies porownanie tych dwoch nozy? Ktory bardziej przypadł Ci do gustu?
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga ten MFS ma w sobie cos eh, cos co sprawia,z e zawsze jak go widze to chce sobie go odkupic. Nie wiem w sumie - moze ten plaski szlif przy wysokiej klindze plus pancernosc?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No i rozczuliła mnie wielkość "pancernego" MFSa w konfrontacji z Gripem.
Napisano Ponad rok temu
He he... niezle to wyglada, nie?No i rozczuliła mnie wielkość "pancernego" MFSa w konfrontacji z Gripem.
Tak jak Wysz napisal - to jednak zupelnie inne noze... Za caloksztalt bardziej cenie jednak Shadowa, ktory na pewno nie pojdzie w odstawke
Shadow - bardziej poreczny, praktyczny (nie ma problemu z paracordem)... no i uwielbiam pochwe pancake - swietnie integruje sie z biodrem.
MFS - jednak duzo lepiej rabie galezie (wieksza masa klingi)
Co by nie mowic - oba sa znakomite i zostana u mnie raczej na dluuugo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fotki całkiem niezłe a o nożach już nie wspomne.
Napisano Ponad rok temu
Ciekaw jestem jak sprawuje się Medallion, gdybyś opowiedział o twoich zastosowaniach.
O toto tez jestem ciekaw bo jest sliczny i strasznie na niego choruje moze przy okazji zapusc kiedy kilka jego fotek takich "tapetowych" :wink:
z gory dzieki
Napisano Ponad rok temu
Medallion - bardzo go lubie! Ma najdluzsza klinge ze znanych mi neckow (bo bk neckera za typowego necka nie uwazam), wiec i uzytkowy jest jak najbardziej. Jak to neck - sluzy mi glownie do drobnych prac - a to sznurek przeciac, a to patyka zastrugac, czy jakies opakowanie plastikowe otworzyc... Tnie bardzo dobrze - w koncu to recurve. Swietna sprawa na lato - pod t-shirtem nie widac i zawsze mozna go miec przy sobie, nawet gdy tylko w kapielowkach jestesmy.
Jakis czas temu mialem spory dylemat - zostawic sobie Tethera czy Medalliona.... Tether ma bez porownania lepsza rekojesc (dluzsza i pokryta jakims szorstkim tworzywem), ale wybralem MT i nie zaluje
Fotki tapetowe... to jakos na trekkingu postaram sie trzasnac...
Napisano Ponad rok temu
No coo... zaraz potemu kupilem Grippiego, wszak przynajmniej jeden motyl w domu musi bycZdrajca
Napisano Ponad rok temu
A moze to bylo o pajaku...?
Ale MFS tez OK. Chociaz chyba tylko ta stara wersja z innym szlifem sie mialem okazje pobawic. A moze tez juz nowa? Tyle tego bylo...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Po raz kolejny.....Łoś :)
- Ponad rok temu
-
remington ats-34 i kabar impact d2