Kyokushin Karate Tournament (IKO1)
Napisano Ponad rok temu
otóż ta cała walka jest mało techniczna, jakeś nieporadne uderzenia ręką i nogą . Byłem tym zaskoczony ponieważ myślałem że czarne pasy coś świadczą o osobie która go nosi, że posiada technike i szybkość a tu lipa. Powoli trace szacunek do czarnych pasów skoro walczą tak jak jakieś dresy :roll:
Czy to może wina stylu Kyokushin, a np. w Ryu-Te to jest bardziej techniczne i ciosy są bardziej wywarzone. Co sądzicie o technice jaką reprezentują "czarniacy" podczas walki ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Czarny pas kyoka chcesz porownac ze specem od kat ?
No to stancie na macie wszyscy razem i pokazcie ze jestescie lepsi co ?
Napisano Ponad rok temu
Ty koles , chcesz podyskutowac o Ryu i cos tam ?
Czarny pas kyoka chcesz porownac ze specem od kat ?
No to stancie na macie wszyscy razem i pokazcie ze jestescie lepsi co ?
Napisano Ponad rok temu
vop23
sam ćwiczę KK i tylko mnie martwi ,że czarne pasy reprezentują tak niske zdolności techniczne
Napisano Ponad rok temu
A skad ten zachwyt i porownanie z ryu te . Przeciez oni w ogole nie maja walk i co tu powownywac
Napisano Ponad rok temu
film sciągnełem na dc
vop23
sam ćwiczę KK i tylko mnie martwi ,że czarne pasy reprezentują tak niske zdolności techniczne
Gościu rozrużniasz Budo od sportu ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Najlepsi fighterzy pochodza z KYOKA ! I tyle !
Napisano Ponad rok temu
widze że teraz to i na vortalu będą za niewiedze karać 8)
Napisano Ponad rok temu
pewnie dla tego cwiczy kyoka...
Wiesz co teraz to juz przeginasz pałę i widac gołym okiem,że prowokujesz do kłótni, więc proponuje abys sobie oduścił ok
Co do laski ,która pyta o IKKA to jakby była mądra to by przekonała się sama w goglach co to za twór potwór , który działa w tylko w Pyrlandii i tworzy wokół niej fukcyjne filie nie oszczędzając na fantazjach , kóre tworzy na swoejej www
Napisano Ponad rok temu
pewnie dla tego cwiczy kyoka...
Gadanie ! Jak by cwiczyl kyoka to nie pisalby glupot chyba ze cwiczy u konkurencji to znaczy na pewno nie w IKO 1. Moze cwiczy u Olejnika . Tyz kjokusin
Napisano Ponad rok temu
posciągałem sobie z neta flmy typu Kyokushin Karate Tournament (IKO1)widze jak tam walczą z sobą 2 dany 1 dan. I co mnie dziwi :?
otóż ta cała walka jest mało techniczna, jakeś nieporadne uderzenia ręką i nogą . Byłem tym zaskoczony ponieważ myślałem że czarne pasy coś świadczą o osobie która go nosi, że posiada technike i szybkość a tu lipa. Powoli trace szacunek do czarnych pasów skoro walczą tak jak jakieś dresy :roll:
Czy to może wina stylu Kyokushin, a np. w Ryu-Te to jest bardziej techniczne i ciosy są bardziej wywarzone. Co sądzicie o technice jaką reprezentują "czarniacy" podczas walki ?
Podaj dokładna nazwę tego filmu.
Pooglądaj walki na poziomie mistrzostw europy czy swiata , tam tez sie trafiaja przypadkowi zawodnicy :wink: poza tym sa inne okolicznosci, które wpływaja na zawodnka i sposob jego walki podaczas turniejów.
nie ma co porównywac Ryu Te z Kyokushin bo to zupełnie dwie rożne bajki. W Ryu Te masz bogu kumite, a jak to wyglada to odsyłam do infomacji w sieci.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Shidokan w Krakowie
- Ponad rok temu
-
Zaginione Kumite?
- Ponad rok temu
-
Choi
- Ponad rok temu
-
Wado - Ryu w Polsce
- Ponad rok temu
-
Gdzie w Warszawie B.Strzemieczny prowadzi treningi ?
- Ponad rok temu
-
Karate Tsunami
- Ponad rok temu
-
IKKA
- Ponad rok temu
-
Kobudo
- Ponad rok temu
-
KASK Z METALOWĄ KRATKĄ