PRIDE GRAND PRIX 2005 26.06 [wyniki, foto+filmy]
Napisano Ponad rok temu
... Karol mogl sie bardziej wtracac... zwlaszcza te texty ze "prawie cale BJJ sie wywodzi z JJ i ze to juz bylo" ... ( czy jakos tak) coz...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
8O Mialo byc: podajcie jakiegos maila do polsatu zeby podziekowania wyslacno wlasnie podj jakiego maila podziekowania wysylac?
Napisano Ponad rok temu
korzystajcie jesli chceciedzieki! dzieki! wam niech beda wielkie dzieki!!!
w koncu Pride w polskiej tv i to na zywo! to wsplaniale przedsiewziecie. bardzo wam za nie dziekuje.
wystep Polaka w najbardziej prestizowych zawodach mma na swiecie i transmisja na kraj pretenduje do sportowego wydarzenia roku! i dzieki wam liczne grono milosnikow sztuk walki w Polsce moglo byc jego swiadkiem.
kupujac dekoder Polsatu i uzywajac go przez jakis czas myslalem ze to najslabsza rodzima tv satelitarna. nawet jesli tak, to zawodami ktore prezentujecie na antenie (Konfrontacja Sztuk Walki, gala Olimp MMA, PrideFC) bijecie wszystkich innych na glowe!
mam nadzieje, ze to bezprecedensowe wydarzenie nie jest jakims wyjatkiem i od dnia dzisiejszego Pride Fighting Championship na stale zagosci w polskich odbiornikach telewizyjnych.
czego milosnikom tej dyscypliny sportowej, wam oraz sobie zycze.
pozdrawiam!
p.s. jedyne zastrzezenie to dobor gosci do studia. zaproszenie osoby kontestujacej, marginalizujacej i wyraznie nielubiacej dziedziny sportowej jaka sa mieszane sztuki walki tylko obniza estetyczne doznania ktore moga budzic fantastyczne walki i niesamowite umiejetnosci sportowcow uprawiajacych mma.
a [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] macie formularz.
Napisano Ponad rok temu
Pan od Aikido momentami przesadzal,a ponadto jestem pewien ,ze powiedzial ,iz Haito-rei (zakaz publicznego noszenia mieczy przez samurajow) mialo miejsce w 1873,a w rzeczywistosci bylo to w 1876 ( według ksiązki Pani Tubielewicz,wiec raczej nie moze byc mowy o pomylce).
Napisano Ponad rok temu
Oby tylko teraz Pride wszedł na stałe do ramówki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gratulacje dla Pawła i całej ekipy.
ps. prosze nie wpuszczać następnym razem do komentowania tego pana noo Pomianowskiego, człowiek nie ma pojęcia o MMA, a widowisko z wachlarzykami i mieczykami niech robi sobie w muzeumo Japonii czy coś w tym stylu.
pzdr. Wszystkich
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:twisted:Normalnie jestem w szoku!
Gratuluje wam ze jako pierwsza telewizja zdecydowaliscie sie poscic na zywo cala gale Pride, jest to napewno duzy krok w pozytywna strone, oczywiscie!!. Ponadto zyskaliscie sobie ogromny szacunek wsrod milosnikow MMA jak i tradycyjnych sztuk walki. Piszac te podziekowania mam takze nadzieje ze nie bylo to ostatnie takie wydarzenie w Waszej telewizji i od tej pory wszystkie nastepne gale Pride Fighting Championship bedzie mozna ogladac na zywo w waszej telewizji, w koncu dobrym uzasadnieniem jest to iz nareszcie mamy reprezentujacego nas Polaka! Jedyne co mozna zarzucic retransmisji tej gali to dobor gosci w studiu w szczegolnosci chodzi o Pana Pomianowskiego, jak mozna bylo zlecic komus kto wogole nie ma zielonego pojecia o mma komentowanie tego typu gali? Mimo wszystko jestem Wam bardzo wdzieczny i licze na to ze Pride i jemu podobne gale wejda na stale do ramowki polsatu. Jestem pewien iz puszczeniem tej gali w waszej telewizji zyskaliscie sobie wielu fanow wsrod nas- milosnikow sztuk walki i sportu!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sakuraba i Nakamura?do jakiej muzyki wychodził (...)??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak na tebiut z tej klasy przeciwnikiem co Minotauro to było całkiem nieźle,może gdyby nie kondycja to kto wie...........ja osobiście jestem zadowolony i mile zaskoczony z postawy Pana Nastuli i wierze w jego sukces.
Pozdro.
ps.Fiodor wielkie dzieki za udostępnienie walki na stronie....pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
problem z mma trackerem
- Ponad rok temu
-
Olimp MMA Sport II - Poznań 28 maj 2005 rozpiska
- Ponad rok temu
-