michał_m jest cool, ja go pozdrawiam :-)
ja tez Go pozdrawiam i licze na to ze przywiezie mi jakis prezent z Ameryki haha
Napisano Ponad rok temu
michał_m jest cool, ja go pozdrawiam :-)
Napisano Ponad rok temu
Nie. Michał nie będzie walczył jeszcze przez jakiś czas, gdyż odniósł niedawno bardzo poważną kontuzję. A już na pewno nie z Grześkiem.Czytałem też że 3 to mają być finały i będą to zarazem mistrzostwa polski, w których będą walczyć między innymi Jakubowski, Materla. Prawda??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem sedzia nie powinien za każdym razem gdy głowy przeciwników leżących w parterze zblizały sie do lin, przenosić walki na środek ringu - nie raz gdy sytuacja nie była zbyt skomplikowana wystarczyło aby poprostu kazał im obrucić sie w drugą stronę. W kolejnych walkach czynił to nagminnie przerywajac co chwila pojedynek, co mnie akurat troszke frustrowało.
Napisano Ponad rok temu
Moim zdaniem sedzia nie powinien za każdym razem gdy głowy przeciwników leżących w parterze zblizały sie do lin, przenosić walki na środek ringu - nie raz gdy sytuacja nie była zbyt skomplikowana wystarczyło aby poprostu kazał im obrucić sie w drugą stronę. W kolejnych walkach czynił to nagminnie przerywajac co chwila pojedynek, co mnie akurat troszke frustrowało.
Mysle, ze dobrym rozwiazaniem byloby powiekszenie ringu, tak by zawodnicy mieli wiecej miejsca i rzadziej ladowali przy linach. Sam przepis o przeniesieniu walki na srodek uwazam za dobry. :wink:
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu