Olimp MMA Sport II - Poznań 28 maj 2005 rozpiska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Organizacja calkiem okej, napewno lepsza niz poprzednio tyle ze nie zaczelo sie o 21
Sedziowanie Bagiego moim zdaniem 1 klasa
gratuluje zwyciezcom jak i przegranym
dobranoc :wink:
Napisano Ponad rok temu
Co z Trędowskim ?Co z Węgorzem??
Napisano Ponad rok temu
Gala fajna, chociaz mam jakies mieszane uczucia, niby wiecej akcji, ciekawiej, mniej decyzji, ale jakos tak sredniej podeszla niz poprzednia.
a na koniec:
Mamed miazdzy
Napisano Ponad rok temu
Mam jednak pare uwag:
1. Liny ringowe powinny byc mocniej napiete, bo co jakis zawodnik sie o nie opieral, to juz ladowal poza ringiem.
2. Numery rund, ktore pokazywaly panie w czasie przerw byly wydrukowane na zwyklych kartkach (a przynajmniej tak wygladaly), co troche mnie razilo.
3. Piotr Baginski, ktory sedziowal walki MMA powinien byl byc ubrany jak sedzia moim zdaniem, a nie w zwykle ciuchy.
4. Wydaje mi sie, ze lekarz zbyt szybko przerywal walki.
A tak poza tym, to super. Tak trzymac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Lekarz to chyba pierwszy raz w życiu był na takich zawodach.
Ostatnia walka była mega kiepska, chyba najgorsza jaką widzialem w TV:/
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Kerim vs Orliński - błyskawiczny atak Kerima, skontrowany dwoma celnymi uderzeniami, mały błąd - Orliński nie wykorzystał szansy by zajść za plecy, potem szybka akcja w parterze i balacha. 0:48 sekund akcji.
2. Kieliszkiewicz vs Derlacz - zdecydowana dominacja przez całą walkę w wykonaniu Radka. Radek najwyraźniej wyciągnął wnioski z wcześniejszych walk, zrobił wg. mnie duże postępy. Paweł pogubił się, choć raz miał okazję zakończyć gilotyną. 3:08 i klucz.
3. Więckowski vs Jóźwiak - bardzo fajna walka. Aktywniejszy i agresywniejszy był Jóźwiak, choć jego ataki nie były zbyt precyzyjne, to jednak przez cały czas prowadził na punkty. Przemek w pewnym momencie wyglądał na mającego ochotę opuścić ring, jednak głos trenera z narożnika obudził go, wyprowadził serię celnych bokserskich ataków a na koniec założył balaszkę. 4:22
4. Radziszewski vs Lasota - Lasota przegrywa po tym jak pęka mu szew na głowie - rana z walki w Duisburgu. Do tego momentu prowadził na punkty głównie po akcjach w stójce. 2:42
5. Woźnicki vs Bożek - zacięta walka zakończona serią uderzeń z dosiadu.2:59
6. Khalidov vs Skupiń - 0:08 i TKO po kopnięciu na szczękę. Sędzia słusznie nie pozwolił na kontynuację, znając możliwości Mameda, mogło się to dla przeciwnika źle skończyć.
7. Kubski vs Sterling - umiejętność walki w parterze Jędrka jest na naprawdę wysokim poziomie, udowodnił to niedawno w Gdyni. Spotkanie z zawodnikiem specjalizującym się w karate skończyło się obaleniem, dosiadem i serią uderzeń. 1:15
8. Dąbrowski vs Czajczyński - wściekły atak Uszola, choc trzeba przyznać, że szczelna garda Czajczyńskiego przejeła większość uderzeń. Sędzia przerwał kiedy zawodnik z Częstochowy upadł a wielkolud z Poznania nadal wściekle atakował. 0:35
9. Krefft vs Giżewski - zdecydowana dominacja Giżewskiego zakończona w trójkącie Kreffta. 4:21
10. Zontek vs Kołacin - kontuzja odniesiona na samym początku walki uniemożliwiła kontynuację walki. Do chwili zakończenia na punkty mniej więcej remis, ze wskazaniem na Kołacina ( obalenie ) 3:24
11. Sobczyński vs Felisiak - festiwal dosiadów w wykonaniu Sobczyńskiego i ucieczek z nich w wykonaniu Felisiaka. Zakończony gilotyną w 4:46
12. Chmielewski vs Kułak - pierwsza runda zdecydowanie dla Antka, czuć było przewagę fizyczną nad Krzyśkiem. Druga runda to już schody, raczej remisowa, choć Antek miał dwa ładne obalenia i raczej nadal dominował, to na minus była pasywność, zmęczenie i brak chęci do kontynuowania. Niemniej jednak jednogłośne zwycięstwo.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale mam pytanko... bedzie jakis Olimp we Wroclawiu albo czy ktos z Wroclawia (pewnie ktorys z braci G.) bedzie walczyc na ktoryms z najblizszych Olimpow?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Vale Tudo - Torun
- Ponad rok temu
-
Vale Tudo
- Ponad rok temu
-