Na konkurencyjnym forum...A gdzie są wyniki drużynowe bo nie zauważyłem?
Puchar Polski - Konin - 2005 - Wyniki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wiem wiem juz w Koninie chodziły słychu o powod "przerwy"
ale kategoria poczatkujacych to nie poligon zaawansowanych aby mogli sobie wrocic do "starej formy" a poligon dla poczatkujacych aby zobaczyli jak to jest i zrobili podwaliny pod dalsze starty . IMHO tak czy siak jest to dalej nie w porzadku,dajcie sie młodym zawodnikom rozwijac !!!!!!!!!!!!
dobrze mowisz
jak ktos mial przerwe to niech sie weznie za trening i wraca do formy , a nie walczy w kateogri dla poczatkujacych , ktora nie zostala zrobiona poto zeby zaawansowani sie mogli pobawic i wygrac ale zeby poczatkujacy mogli powalczyc z ludzmi z podobnym stazemm
wogole to jak koles zdobyl 1m w poczatkujacych to wydaje mi sie ze nie jest z nim tak zle i mogl z powodzeniem walczyc w zaaawansowanych
Napisano Ponad rok temu
Na konkurencyjnym forum...
A czy mógłbyś je tutaj przedstawić prosze bo konkurencyjne forum nie chce mi się otworzyć.
Napisano Ponad rok temu
1) MMA Warszawa - 2zl, 2 sr, 1br
2) Oktagon Rybnik - 2 zl, 1br
3) Strefa Walki Poznan- 1 zl, 2 sr, 1br
4) Akademia Sarmatia Gdansk - 1 zl, 1 br
5) ex aequo Gornik Konin i Walka Gniezno - 2sr
6) ex aequo Bastion Tychy i Olimpia Poznan - 1br
Punktowały jedynie medale w kategorii zaawansowanych.
Napisano Ponad rok temu
Wyjasniłem na konkurencyjnym forum jakie byly przyczyny startu Krzyśka w początkujących,kto ma czas i ochotę to odsyłam do niego....a tak na marginesie to do kalsyfikacji drużynowej liczyły się miejsca zaawansowanych ,bylismy drudzy także chyba z naszym rozwojem nie jest najgożej.
zalosne to jest i jak jest z siebie Wasz zawodnik dumny. Jak ja bym organizowal takie zawody to bym calego klubu juz do statow nie dopuscil, za oszustwo
Napisano Ponad rok temu
dobrze mowisz
jak ktos mial przerwe to niech sie weznie za trening i wraca do formy , a nie walczy w kateogri dla poczatkujacych , ktora nie zostala zrobiona poto zeby zaawansowani sie mogli pobawic i wygrac ale zeby poczatkujacy mogli powalczyc z ludzmi z podobnym stazemm
wogole to jak koles zdobyl 1m w poczatkujacych to wydaje mi sie ze nie jest z nim tak zle i mogl z powodzeniem walczyc w zaaawansowanych
Zdobył drugie miejsce ..i wątpie aby powalczyl w zaawansowanych ,trening zaczol 1 miesiąc przed zawodami 3 lata przerwy .
Napisano Ponad rok temu
Kazdy, kto starowal w zaawansowanych jest lepszy od zwyciezcy poczatkujacych
Napisano Ponad rok temu
zalosne to jest i jak jest z siebie Wasz zawodnik dumny. Jak ja bym organizowal takie zawody to bym calego klubu juz do statow nie dopuscil, za oszustwo
Czy jest dumny to akurat niewiem,jakby chlopak wiedzial co sie wokół niego rozpęta to mimo tej przerwy startowałby w zawansowanych .Powtarzam po raz kolejny iż to nie było zadne oszustwo ,kumpel uznal iz po tak dlugiej przerwie pójdzie do początkujących poniewaz jego umiejętności były adekwatne do ww grupy ...czy zrobil dobrze czy zle ocene pozostawiam jemu samemu, organizatorzy zrobili wyjątek i dopuścili go aby walczył z początkującymi..i na tym kończę ten temat z mojej strony co miałem napisać to napisalem
zainteresowany nie pisuje na forum także ,nie będe sie wypowiadał w jego imieniu za bardzo ...chyba mnie rozumiecie,nara.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
[ zdjecia ] Zawody BJJ w Koninie
- Ponad rok temu
-
Wyjazd do Konina
- Ponad rok temu
-
Zawody Bjj w Katowicach w czerwcu
- Ponad rok temu
-
Koszulka No-Gi ;-)
- Ponad rok temu
-
ADCC 2005 - 28-29 Maj
- Ponad rok temu
-
Do roku i powyżej roku - nieweryfikowalny podział.
- Ponad rok temu
-
PUCHAR POLSKI BJJ w Koninie - 21.V.2005
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski SW - WYNIKI
- Ponad rok temu
-
Rashguardy
- Ponad rok temu
-
Arona vs Barklaev - troche nerwy poniosly