budo_boidae napisał
Na konkurencyjnym forum...A gdzie są wyniki drużynowe bo nie zauważyłem?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
budo_boidae napisał
Na konkurencyjnym forum...A gdzie są wyniki drużynowe bo nie zauważyłem?
Napisano Ponad rok temu
budo_Wisien napisał
wiem wiem juz w Koninie chodziły słychu o powod "przerwy"
ale kategoria poczatkujacych to nie poligon zaawansowanych aby mogli sobie wrocic do "starej formy" a poligon dla poczatkujacych aby zobaczyli jak to jest i zrobili podwaliny pod dalsze starty . IMHO tak czy siak jest to dalej nie w porzadku,dajcie sie młodym zawodnikom rozwijac !!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
budo_dzynio napisał
Na konkurencyjnym forum...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
budo_dzynio napisał
Wyjasniłem na konkurencyjnym forum jakie byly przyczyny startu Krzyśka w początkujących,kto ma czas i ochotę to odsyłam do niego....a tak na marginesie to do kalsyfikacji drużynowej liczyły się miejsca zaawansowanych ,bylismy drudzy także chyba z naszym rozwojem nie jest najgożej.
Napisano Ponad rok temu
budo_sorata napisał
dobrze mowisz
jak ktos mial przerwe to niech sie weznie za trening i wraca do formy , a nie walczy w kateogri dla poczatkujacych , ktora nie zostala zrobiona poto zeby zaawansowani sie mogli pobawic i wygrac ale zeby poczatkujacy mogli powalczyc z ludzmi z podobnym stazemm
wogole to jak koles zdobyl 1m w poczatkujacych to wydaje mi sie ze nie jest z nim tak zle i mogl z powodzeniem walczyc w zaaawansowanych
Napisano Ponad rok temu
budo_Bronson z innego forum napisał
Kazdy, kto starowal w zaawansowanych jest lepszy od zwyciezcy poczatkujacych
Napisano Ponad rok temu
budo_Chriser00 napisał
zalosne to jest i jak jest z siebie Wasz zawodnik dumny. Jak ja bym organizowal takie zawody to bym calego klubu juz do statow nie dopuscil, za oszustwo
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu