buty
Napisano Ponad rok temu
ostatnio skrecilem staw skokowy na treningu i mam problem, bo musze sobie kupic jakies wyzsze buty ( myslicie ze kontuzja moze powracac )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
buty wszelakie mają, ale czy dobre są, to pojęcia nie mam.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na allegro widziałem wygladajaco przyzwoicie buty wysokie holenderskiej[?] firmy allright, szprzet generalnie maja dobry ; )
Nie wiem jak buty, ale rekawice Allrighta sa do dupy. Chyba ze trafilem beznadziejny egzemplarz.
Napisano Ponad rok temu
Musiałeś trafić na felerny egzemplarz bo rękawice są zajebiste. W większości sekcji kick boxerskich bokserskich muay thai są urzywaneNa allegro widziałem wygladajaco przyzwoicie buty wysokie holenderskiej[?] firmy allright, szprzet generalnie maja dobry ; )
Nie wiem jak buty, ale rekawice Allrighta sa do dupy. Chyba ze trafilem beznadziejny egzemplarz.
Napisano Ponad rok temu
Jak nie znajdziesz bokserskich butów może podpasują ci zapaśnicze? Tak naprawde nie wiem czy one się różnią... :? Jedne i drugie są wysokie i stabilizują staw skokowy... Wie ktoś może czym one się różnią?
A póki co proponuję ćwiczyć przez jakiś czas w stabilizatorze, żeby nie przeciążać tej kostki.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Dużo zdrówka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oryginalny styl boksowanie (ala Prince Hamed)
- Ponad rok temu
-
pytanie o sekcje w zielonej górze
- Ponad rok temu
-
Pomocy!! Szukam klubu KB w Szwecji
- Ponad rok temu
-
Thai Global Network
- Ponad rok temu
-
corales vs. castilio