pozycja bokserska w MMA
Napisano Ponad rok temu
Powiem krórko trenuje taekwondo ale z nastawieniem głownie na wolną walke Od niedawna chodze na dodatkowe treningi boksu i koles ktory je prowadzi uparł sie by ustawić mnie w pozycji bokserskiej Nie bede wyjaśnial jak wyglada pozycja typowo bokseska zapytam tylko czy takowa w wolnej walce sie sprawdza i czy jest sens bym sie przestawiał z tej ktora mam juz wyrobioną w ciagu 3 lat treningu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Juz mam chyba wzgląd na sprawe :twisted:
Do treningu bokserskiego pozycja bokserska a do MMA i TDK prawa noga bardziej z tyłu i biodra skręcone w prawo a nie frontalnie jak w boksie chodzi o to by nie robic sobie zamieszania w pozycjach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poprawdzie z sensem, ale jak ktoś trzyma tak gardę że nic nie widzi, to nie jest to zabardzo poprawna bokserska bo w 5 sekund nie ma podrobów. 8)Pozatym sama garda bokserska jest niewygodna w stylach w ktorych dochodzi kopanie, chwytanie. Nie widac z byt wiele.
Nie trza łap za wysoko podnosić i tyle, większa wadą tej pozycji to frontalność.
Napisano Ponad rok temu
..przeciez ci Przemcio puszczalem filmiki z walk :wink:bo tekfondo .. własciwie to ja nie wiem do końca co to jest , czy tam mozna walic z całej siły?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wieczor MMA w polskiej TV!!!
- Ponad rok temu
-
nastula vs mino?
- Ponad rok temu
-
Rumble on the Rock - Eurosport - 28 Maj
- Ponad rok temu
-
Fedor vs Alexander - bratobójcza walka (video)
- Ponad rok temu
-
Jungle Fight 4 - 21 Maj (Macaco, Pele i inni)
- Ponad rok temu
-
Filmiki z OMP Kempo Tai Jutsu
- Ponad rok temu
-
Kanał MMA
- Ponad rok temu
-
Colloseum Fight Club(WaWa) - jaka jakość?
- Ponad rok temu
-
Muza z Pride
- Ponad rok temu
-
tatuaż wand'a
- Ponad rok temu