nastula vs mino?
Napisano Ponad rok temu
Rozerwie Mino na kawalki, wierze w to.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nastek stójke ćwiczy min. z Łukaszem Jaroszem
a moje odczucia sa podobne jak i mkimury serce jest za Pawłem ale rozum... w stójce Paweł raczej nie ma szans chyba ze cud.. w końcu tu decyduje jeden cios.. a w parterze może być ciekawie
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
wygrac nie wygra , ale fajnie by bylo jak by pokazał na co go naprawde stac
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
coz, ci panowie nie sa zbyt mili. mam nadzieje ze po tej walce ich szczeki beda ciagnac sie 2 metry za nimi
Mradu - niepoprawny optymista 8) Najwazniejsze, zeby P.Nastula pokazal klase. Wazne jest to, zeby nie wyszedl do walki jak A.Golota, ale jestem przekonany, ze tak nie bedzie
Cala Polska 3ma kciuki za Nastule !
Napisano Ponad rok temu
jego brat to Antonio Rogerio "Minotoro" Nogueira
Napisano Ponad rok temu
A powiedzcie: jak sądzicie, dlaczego dostał tak mocnego fajtera na początek? Czy rzeczywiście aż tak Nastek rewelacyjnie się prezentuje???
Napisano Ponad rok temu
to nie Nastek dostal mocnego fajtera tylko to Nog dostal slabego ...A powiedzcie: jak sądzicie, dlaczego dostał tak mocnego fajtera na początek? Czy rzeczywiście aż tak Nastek rewelacyjnie się prezentuje???
Napisano Ponad rok temu
http://www.subfighter.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11279&postdays=0&postorder=asc&start=0
No za mili rzeczywiście nie są
Ale z istotnych kwestii - czytając ten temat do końca, wygląda na to, że Mino zgodził się walczyć w Gi ! :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Gi to tylko plus dla Nastka 8)
Napisano Ponad rok temu
Zrobmy najazd na to forum i pokazmy, ze jednak Nastek to nie "polish sausage" :twisted:
Jestem za :twisted: Jak ktoś włada angielskim dobrze niech pisze sam, jak gorzej - niech mu bratr labo siostra napiszą Ja swój wpis wrzucę wieczorem. Trzeba pokjazać, że w Polsce też są kibice, którzy mają własne zdanie !
Napisano Ponad rok temu
" serce jest za Pawłem ale rozum... w stójce Paweł raczej nie ma szans chyba ze cud.. w końcu tu decyduje jeden cios.. a w parterze może być ciekawie
Powodzenia
NO jeden cios to chyba na ulicy a nie w pride decyduje, nastula to nie crocop, wg mnie w parterze szans zadnych nie ma, tylko sprowadzenia, w koncu fedor rzucal mino jak workiem kartofli
Napisano Ponad rok temu
no! dupa z niego w parterze! normalnie taka ciota, nic tam nie umie zrobic. i wlasnie dlatego byl nie pokonany przez 3 lata non stop. eeeh zal dupe sciska jak sie cos takiego czyta.w parterze szans zadnych nie ma
Napisano Ponad rok temu
Chisserowi chodziło zapewne o to że mimo tak dużych sukcesów w Judo w MMA walka z takim przeciwnikiem jak Minotauro w parterze zwycięstwa mu na 99% nie zapewni.
Patrząc na to jak radzą sobie czasem w parterze inni Judocy startujący w Pride czy K1 MMA nie można się tego nie obawiać.
Napisano Ponad rok temu
gdyby napisal to w taki sposob- spoko. ale napisal to zupelnie inaczej i nie zamierzam dociekac "co autor mial na mysli" - ustosunkowuje sie do tego co napisal. to chyba nie jest dziwne, nie?Chisserowi chodziło zapewne o to że mimo tak dużych sukcesów w Judo w MMA walka z takim przeciwnikiem jak Minotauro w parterze zwycięstwa mu na 99% nie zapewni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rumble on the Rock - Eurosport - 28 Maj
- Ponad rok temu
-
Fedor vs Alexander - bratobójcza walka (video)
- Ponad rok temu
-
Jungle Fight 4 - 21 Maj (Macaco, Pele i inni)
- Ponad rok temu
-
Filmiki z OMP Kempo Tai Jutsu
- Ponad rok temu
-
Kanał MMA
- Ponad rok temu
-
Colloseum Fight Club(WaWa) - jaka jakość?
- Ponad rok temu
-
Muza z Pride
- Ponad rok temu
-
tatuaż wand'a
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2005 - 2 runda - oficjalna rozpiska
- Ponad rok temu
-
Tapety Pride FC