Fight Club
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Norton ogolnie jest swietny, moj ulubiony film z nim to American history X, naprawde tez goraco polecam
to to o naziście, nie??
Norton jest dobrym aktorem
a Pitt...
no cóż zagrał parę fajnych ról ( wymienione wyżej )
ad FC:
tylko jak on mógł mówić z rozwaloną szczęką?? to chyba lekka przesada
Fight Club rządzi!!
Napisano Ponad rok temu
film fajny, rozwalil mnie zwlaszcza moment w ktorym dowiedzialem sie kim jest jego brat (?) czy kim on tam był :F
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fight Club jest genialny, co tu duzo mowic. No i w porownaniu z innymi filmami o bijatykach jest realistyczny
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a FC ehhh... nie mam slowa zeby powiedziec jak bardzo swietny jest ten film
Napisano Ponad rok temu
A tak na serio to ten film po raz pierwszy zobaczyłem jakieś 3 tyg temu 8O i od tej pory już widzialem go 3 razy, a ja rzadko powtarzam oglądanie tego samego filmu
Podobno Autor książki powiedział, że filmowe zakończenie było lepsze niż jego własne, książkowe.
Napisano Ponad rok temu
Tyler Durden rzadzi, kiedys czytalem ze wygral w jakims plebiscycie na najlepszego bohatera fikcyjnego bijac m.in. Lorda Vadera.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1 -w korytarzu za doktorem, który informuje nortona o tym, że "ci zrakiem mają gorzej"
2 -kiedy norton spotyka się 1wszy raz z Marlą, w ciemnej uliczce, znowu pojawia się Tyler
3- po raz trzeci pojawia się tyler na spotkaniu mężczyzn z rakiem jąder.
i to są podprogowe fotki brada pitta wklejone w JEDNĄ klatkę filmu.
a ten fiut, co się go Vince tak uczepiłeś, to ma długść dobrych 3/4 klatek, i nie jest już "podprogowy" i chyba każdy go widział.
na marginesie - to Tyler Durden pojawia się jeszcze w śród kelnerów w reklamówce restauracji która norton ogląda w hotelu, podróżując jako agent firmy ubezpieczeniowej po kraju. no i jeszcze troche ciekawostek tam jest.
np. new beatle którego rozbijają bejzbolami w jednej ze scen Tyler i Norton. Wiecie skad ten pomysł?
Napisano Ponad rok temu
a ten fiut, co się go Vince tak uczepiłeś, to ma długść dobrych 3/4 klatek, i nie jest już "podprogowy" i chyba każdy go widział.
niczego sie nie uczepilem, po prostu motyw wydal mi sie zabawny :wink:
Napisano Ponad rok temu
A w scenie , w której grają po pijaku w golfa ..... są naprawdę pijani
I to mydło , które produkowali w filmie - oni na serio się uczyli je robić
Napisano Ponad rok temu
oto przewaga dobrze wydanego DVD z dodatkami nad TV.
(że wspomnę na marginesie o 5 godzinnym Saving Private Ryan na TVN, gdzie 3h to reklamy, wtym w ciągu pierwszych 30 min 2 bloki reklamowe po 10min. oczywiście reklamy nie lecą w wyznaczonych w wersji TV miejscach ze ściemnieniami, tylko w środku akcji. gardzę tvn'em. na marginesie uwaga)
Napisano Ponad rok temu
są trzy wstawki podprogowe
A dupa, więcej jest
Pamiętam, że pierwsza wstawka z Tylerem jest, gdy główny bohater kseruje i mówi, że wszystko jest kopią, kopii, kopii. Było coś jeszcze, ale nie pamiętam już.
Napisano Ponad rok temu
jak tak to wskaż je.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Xiao Xiao : )
- Ponad rok temu
-
Blood Sport leci!
- Ponad rok temu
-
Teraz TVN leci film "The Thing" - polecam!
- Ponad rok temu
-
Szukam "zgubionego" filmu :)
- Ponad rok temu
-
Słyszeliście filmie "Ring w ogniu"
- Ponad rok temu
-
Źródła historyczne.....
- Ponad rok temu
-
The Eliminator