Najmłodszy Mistrz Polski WKF Seniorów kat. OPEN
Napisano Ponad rok temu
i nie wie ze go na foru obgadują ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Zreszta szczerze watpie zebys mogl uniemozliwic mu kopniecie na twoja glowa, no chyba ze walczylbys z zalozeniem na remis i na ciagle " klinczowanie ".
Postartujemy - zobaczymy... I akurat nie mowilem tylko o klinczowaniu. Poza tym mozna klinczowac po ataku, wiec czemu na remis??? Zreszta musialbym tego czlowieka zobaczyc na zywo, wiedziec ile wazy i jakiego jest wzrostu itd...
Drogi perminatorze jezeli czytasz ten temat od poczatku to zauwazysz pewnie link do krotkiego filmiku z kolesiem. Pozdro
A co do tej czkawki to wiesz ... chlopak da rade
Napisano Ponad rok temu
Drogi perminatorze jezeli czytasz ten temat od poczatku to zauwazysz pewnie link do krotkiego filmiku z kolesiem. Pozdro
Widzialem ten filmik, ale przeciez nie wyczuje jakiego Szymon jest wzrostu z filmiku i ile wazy Poza tym trudno mi cokolwiek powiedziec po tej jednej akcji - bez obrazy - ale jedna dobra akcja kazdemu moze sie zdarzyc, a jedne wygrane zawody (nawet w piekny sposob) nie moga swiadczyc o tym ze jest to najlepszy koles w Polsce. Wiec sadze ze przesadzasz i za bardzo czlowieka gloryfikujesz, a przeciez kazdy wie ze macie dobrych zawodnikow i zawodniczki w swoim klubie. Wzajemnie pozdrawiam. BTW A najpiekniejsza mawache w Polsce to ma Adamowski, mimo swoich lat...
Napisano Ponad rok temu
A poza tym raz jest sie w formie raz nie i czlowiek jest tylko czlowiekiem. Po co robic nie potrzebne dymy.
Wrzuc nowy temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
rowek nie chodzi o chwalenie ale jak odwiedzilem to forum cos mnie natchnelo mnie aby o nim napisac, rzeczywiscie jezeli chodzi o luz w nogach i jego kopniecia jest dla mnie idolem w tym momencie. A co do reklamowania uwierz mi jeest mu wszystko jedno ;]
Co do czynow poki co zdobyl 5 razy pod rzad MP kadetow w swojej kategorii w tym roku po 6 zdobyl MP tym razem juniorów wygrywajac wszystkie walki przed czasem, zdobyl MP Seniorów Open nie mam wiecej czasu i ochoty aby go reklamowac tyle styka.
Temat jak mowilem powstal od tak z mojej naglej inwencji tworczej, dobra juz koncze temat chcialem tylko poznac pare opini na ten temat juz wszystko wiem ;]
Perminator nie chce sie chwalic co do mawashki ale sie juz pochwale; mojej chyba nie widziales ;] Skutecznosc moja wynosi ok. 80 % co prawda w kadetach ale zawsze co
Na szczescie juz za tydzien jestem Juniorem ;]
Pozdro 600 i do zobaczenia na jakis zawodach moi drodzy przyjaciele
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Problem przepisów...
- Ponad rok temu
-
IV Festiwalu Sztuk Walki w Krakowie
- Ponad rok temu
-
ME WKF
- Ponad rok temu
-
Styl,szkoła czy nauczyciel
- Ponad rok temu
-
Poszukiwania
- Ponad rok temu
-
MT vs. KK
- Ponad rok temu
-
czy juz trenujecie oyama karate on-line ???
- Ponad rok temu
-
Pierwszy trening
- Ponad rok temu
-
AMP Wroclaw
- Ponad rok temu
-
Bo-jitsu
- Ponad rok temu