-  Prezesem klubu jest  chlopak ,ktorego kojarze z gimnazjum bo chodzilem z nim do jednego ( 2 lata mlodszy) - podobno praktykankt MT,Shootfightingu i karate, z tego co wiem to ma duze sukcesy w Combat Kalaki i jest w tym swietny,ale zeby od razu uczyc Shootfightingu itd?no ale on jeszcze jest fighterem z prawdziwego zdarzenia bo patrzac po CV to wygrał sporo powaznych turniejow mimo 18 lat,aczkolwiek ciekawą sprawą jest to ,ze trenerem Muay Thai jest chlopak w moim wieku (17 lat),ktorego pamietam z osiedla i ktory konczyl gimnazjum z moim kumplem.Czy ktos juz tam był i sprawdził jak wyglądają treningi i czy warto uczęszczać bo klub jest w miare blisko i to by mi pasowało.
  -  Prezesem klubu jest  chlopak ,ktorego kojarze z gimnazjum bo chodzilem z nim do jednego ( 2 lata mlodszy) - podobno praktykankt MT,Shootfightingu i karate, z tego co wiem to ma duze sukcesy w Combat Kalaki i jest w tym swietny,ale zeby od razu uczyc Shootfightingu itd?no ale on jeszcze jest fighterem z prawdziwego zdarzenia bo patrzac po CV to wygrał sporo powaznych turniejow mimo 18 lat,aczkolwiek ciekawą sprawą jest to ,ze trenerem Muay Thai jest chlopak w moim wieku (17 lat),ktorego pamietam z osiedla i ktory konczyl gimnazjum z moim kumplem.Czy ktos juz tam był i sprawdził jak wyglądają treningi i czy warto uczęszczać bo klub jest w miare blisko i to by mi pasowało.pozdrawiam

SzkoBa wielkiego, wszechmocnego sifu adamusika.
  SzkoBa wielkiego, wszechmocnego sifu adamusika.  

FaceBook
 FaceBook