ROCKSTEAD KNIVES - wymiękłem
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście każdy egzemplarz jest numerowany, a serie produkcyjne wynoszą zazwyczaj do 300 sztuk.
Nie są to tanie modele, ale warte swej ceny.
*ZDP-189 - Stal(?) wykonana z węgla (3.00) i Chromu (20.00)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Mirrow spoko...czy ktos sprawdzil jak im idzie w akcji?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dosc rozlegly przedzial twardosci...67HRC? 8O
Mirrow spoko...czy ktos sprawdzil jak im idzie w akcji?
Akcja z bambusem :wink: :
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a filmik...facet rabie jak kaleka a wyczynm nie jest imponujacy, chyba ze ten bambus z cementu zrobiony a nie z bambusa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie kupilbym w życiu, bo nawet mi się nie podobają. Nie wspominając już o tym, że takie noże to już na serio przegiecie zboczenia ... do gablotki...
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja nie widze zadnego filmu tylko obrazek. I nic si enie laduje w ogole. Firefox jakby co. Explorera nie odpale bo go zablokowalem calkiem bo jego odpalenie wyzwala mi 50 dziadostw, ktore normalnie blokuje firewall
Można i tak:
Co do chwytu - być może palec amortyzuje energię od uderzania. Pamiętajcie o skali hartowania :wink: .
Producent sugeruje używanie tych noży jedynie do cięcia, wszelkiego typu uderzenia i obiążenia boczne mogą się źle skończyć.
Napisano Ponad rok temu
A ten film to ja nie wiem co on pokazywac ma, facet bardziej postukuje niz rabie tym nozem... A twardosci bambusa nie znam ale na oko wyglada jak jedno drewno, ktore raz rabalem MFSem i prawie mi reka odpadla ale ja nie rabalem jak dziewczynka
Napisano Ponad rok temu
Na początku myślałem, że boi się o stop pina lub blokade, ale potem przypomniał mi się taki trick z reklam noży ala "Mango" gdzie np. piluje się młotek ostatnimi 3cm klingi, a potem kroi pomidora pozostałą częścią pokazując, że tego się NIE DA stępić :wink:
no nie wiem, nie wiem, mnie wygląda jakby kroił i przy czubku i środkiem ostrza, a jak kartke tnie to nie tylko przy rękojeści tylko jakby kroił pomidora, więc całym ostrzem.
ci nie zmienia faktu że 2 pierwsz mi się nawet podobają, a reszta ma wtórną urode :wink:
a jeszcze co do filmiku, to przecież nie wiedamo ile tego bambusa było zryte na początku :wink: bo przy tempie tego kolesia to chyba tyle by wyciął po godzinie, ma ktoś może pełny filmik :wink: a tyle co on się przez tę minutę nawycinał to mało co by się stępiło :wink:
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pancernik kieszonkowy (Strider PT)
- Ponad rok temu
-
jedna duża dziura, jedna duża fota
- Ponad rok temu
-
Eksperyment MSE