Oboz BJJ Linke Gold Team
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bo chyba czeka mnie piesza wycieczka z racji tego, ze nie moge znalezc inormacji o autobusach jezdzacych z Czaplinka w tamta strone :wink:
Ehhhh... Ciezkie jest zycie nie posiadajacych samochodu
Napisano Ponad rok temu
Daleko jest Stary Kalensk od Czaplinka
Bo chyba czeka mnie piesza wycieczka z racji tego, ze nie moge znalezc inormacji o autobusach jezdzacych z Czaplinka w tamta strone :wink:
Ehhhh... Ciezkie jest zycie nie posiadajacych samochodu
nie ma autobusu do czaplinka ale gwarantuje Ci ze z bagazami latwo nie dojdziesz bo to ok 8 km lesna sciezka nieraz pod gorke, zadzwon do osrodka to wlasciciel wyjedzie po Ciebie autem mnie tak rok temu proponowal
Napisano Ponad rok temu
Bede musial zrobic tak jak mowisz...
Albo zlapie stopa :wink:
Napisano Ponad rok temu
.
Albo zlapie stopa :wink:
na sopa nie licz bo tam nic nie jezdzi a jak jedziesz pociagiem to nie wysiadaj w czaplinku tylko stacje dalej w zlociencu tam juz blisko do kalenska
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma autobusu do czaplinka ale gwarantuje Ci ze z bagazami latwo nie dojdziesz bo to ok 8 km lesna sciezka nieraz pod gorke
Heheh... Pamiętam, że jak pierwszy raz jechałem na obóz do Karola, to zapychałem na butach z plecakiem z Czaplinka do Kaleńska (najpierw wzdłuż torów, potem na azymut przez pola i lasy, aż w końcu udało mi się trafić na drogę - w samą porę, bo już się ciemno zaczynało robić). A kiedy wreszcie dotarłem na miejsce (spocony jak mysz i ledwo trzymając się na nogach), Karol przywitał mnie uprzejmie, przydzielił mi pokój i poinformował, że za pół godziny jest pierwszy trening... 8)
PS. Z Czaplinka to już najlepiej wziąść taksówkę. Poważnie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Heh... Pomysle nad tym :wink: A taki kon to duzo je :wink:kup sobie konia, w okolicy bardzo tanie, a starczy na dlugo mozesz do domu na nim smignac lub na balety
Napisano Ponad rok temu
Heh... Pomysle nad tym :wink: A taki kon to duzo je :wink:kup sobie konia, w okolicy bardzo tanie, a starczy na dlugo mozesz do domu na nim smignac lub na balety
miesięczny koszt utrzymania konia, oscyluje w granicach jednego tysiąca złotych polskich ...
serio ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukiwany trener BJJ/LUTA LIVRE w Białymstoku
- Ponad rok temu
-
OBOZY LETNIE!!
- Ponad rok temu
-
BJJ w Gdyni
- Ponad rok temu
-
dylemat
- Ponad rok temu
-
BJJ VS Boks :-)
- Ponad rok temu
-
Turniej Submission Wrestling dla poczatkujących 25.06.2005
- Ponad rok temu
-
Relacja z pobytu czarnego pasa Gracie Barra w Gdyni!
- Ponad rok temu
-
BJJ Kraśnik - fotki z treningu
- Ponad rok temu
-
Luta Livre Warszawa
- Ponad rok temu
-
Free private class at Brazilian Black Belt CAMP
- Ponad rok temu