Jak pewnie większość z forumowiczów zauważyła, forum ma nowego sponsora - Budostuff.com. A ja mam przyjemość reprezentować go na tym forum - jestem tzw. official dealer Najkrócej mówiąc oferujemy najwyższej jakości sprzęt do sztuk walki produkowany wyłącznie w Japonii. Głównie sprzedajemy akcesoria do aikido i iaido. Dokładnie możecie sprawdzić na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] co jest w ofercie. Jeśli jesteście zainteresowani czymś, czego nie ma na stronie - napiszcie, bo z reguły możemy to dla Was sprowadzić (sprzęt do judo, karate, kendo, czy chociażby stojaki pod miecze...).
Po co więc oficjalny dealer w Polsce? Na podstawie korespondencji z klientami okazało się, że często przeszkodą w zakupie sprzętu są wysokie koszty wysyłki z Japonii do Polski. Tyczy to przede wszystkim takich produktów, jak: bokken, jo, tanto, obi, kakuobi, zestawy do konserwacji miecza. Tego typu akcesoria będzie można zamawiać/kupować właśnie u mnie. Ceny będą znacznie niższe, od kwoty jaka wyszłaby, gdyby chcieć zamówić w Japonii pojedyńczą sztukę. Niestety jeśli chodzi o wszelkiego typu ubiór będzie go można zamawiać tylko i wyłącznie na starych zasadach, czyli przez stronę [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Wynika to z tego, że ubiory są szyte na wymiar konkretnego klienta. Nie ma więc możliwości zamównienia np. 10 hakam o "standardowym" kroju.
Cennik wyżej wymienionych akcesoriów jest w trakcie obliczania W pierwszej partii towaru na pewno przyjdą buki (bokkeny, jo). Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt na maila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] lub o pm na tym forum. Jeśli macie jakieś sugestie lub zapotrzebowanie co ze sprzetu chcielibyście, aby sprowadzić prosze o info. Cennik jak tylko będzie skalkulowany natychmiast dam do niego linka (być może już dziś wieczorem).
Także zapraszam do zapoznania się z ofertą i... zamawiajcie!
pozdrawiam
NiX
Budostuff.com - dealer w Polsce
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
TSUBA - pomóżcie ją zaklasyfikować
- Ponad rok temu
-
Sukces polaków!
- Ponad rok temu
-
Ame agaru, 7 samurajow... i inne filmy..
- Ponad rok temu
-
Właśnie popłakałem się ze śmiechu.... :D
- Ponad rok temu
-
Dlaczego chcę się bić na miecze? ( zapytanie z freha.pl)
- Ponad rok temu
-
Szabla pojedynkowa???
- Ponad rok temu
-
Zaje...fajny bokken:)
- Ponad rok temu
-
shirasaya a iaido
- Ponad rok temu
-
Tatami Omote