Bang Rajan
Napisano Ponad rok temu
W 1765 roku birmańska armia wyrusza do syjamskiej stolicy. Pierwsza kompania licząca ok. 100.000 ludzi atakuje od wschodu, natomiast druga kompania też licząca 100.000 żołnierzy podąża do strony północy, jednak jej marsz został opóźniony o 5 miesięcy. Przyczyną opóźnienia jest pewna mała wioska, Bang Rajan ...
Napisano Ponad rok temu
I jak wrażenia?
Napisano Ponad rok temu
I jak wrażenia?
Juz 21%!
Mozesz mi podeslac napisy na maila, [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] senkju!
Napisano Ponad rok temu
powyższy plakat jest napewno koreański (teksty)[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Tajlandzki film z 2000 roku.
W 1765 roku birmańska armia wyrusza do syjamskiej stolicy. Pierwsza kompania licząca ok. 100.000 ludzi atakuje od wschodu, natomiast druga kompania też licząca 100.000 żołnierzy podąża do strony północy, jednak jej marsz został opóźniony o 5 miesięcy. Przyczyną opóźnienia jest pewna mała wioska, Bang Rajan ...
Mamy rok rok 50 p.n.e. Cała Galia podbita jest przez Rzymian. Cała? Nie! Jest taka osada,gdzie nieugięci Galowie wciąż jeszcze stawiają opór najeźdźcy[...]
Tak mi się skojarzyło. :wink: Chyba ci Tajowie też mieli jakiś napój magiczny ?
A tak na serio, też proszę o jakiś namiar na ten film.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moj widocznie jest jakis lewy bo nie odtwarza... Ma ktos moze te napisy dla mnie tez? :roll: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - z gory dzieki...spokojnie Allplayer odtwarza te napisy
Napisano Ponad rok temu
nechrist: jezeli chcesz to tylko daj maila 8)
subedit player wywala komunikat, ze tych napisow nie obsluguje "ale moze przekonwertowac" i tez goli
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
"Bezsennosc" jutro (wtorek) - Polsat 20.45
- Ponad rok temu
-
girlsy, gorzala i girwery czyli nadchodzi gigant
- Ponad rok temu
-
Czeczenscy bojownicy w akcji
- Ponad rok temu