Mirko vs Fedor czy Mirko vs Mino?
Napisano Ponad rok temu
-"Niestety on (Fedor) cały czas dyktuje warunki. Wie, że muszę walczyć w czerwcu, więc chce odłożyć walkę na sierpień, co dałoby mi tylko 45 dni a on będzie miał 4 miesiące na przygotowanie się i trening na naszą walkę. Teraz oni (DSE/Pride) próbują dać mi Minotauro na czerwcową walkę, tylko dwa miesiące przed datą walki. Ale mój japoński manager Ken Imai powiedział me, że Fedor pojechał na obóz treningowy i walka cały czas nie jest oficjalnie przełożona na sierpień." - Powiedział zły Cro cop.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Z chorwackiego tłumaczył Jerzyk
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
P.S. Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości i nie czytał tematu na temat ich walki jestem za Fedorem.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a mi sie wydaje ze jak chce startowac do Fedora to powinien najpierw walczyc z mino poraz drugi. jesli by przegral to nie ma sie co pchac narazie do Fedora
Niby dlaczego ? Moim zdaniem spekulowanie w ten sposób nie ma zadnych podstaw gdyż mówimy o zawodnikach ze ścisłej czołówki. Równie dobrze mozna było sie pytac po co Hunta dali przeciw Silvie skoro Silva sprał na kwaśne jabłko Yoschide a Hunt w walce z Yoschidą poległ w kilkanaście sekund. Idac tym tokiem należało by sie spodziewac ze Silva zje Hunta zanim ten dobrze sie w ringu rozejrzy, ale sprawa zwzgl. na preferowany styl prowadzenia walki przez obu zawodników itp rozegrałą sie zupełnie inaczej. Takich przykładów sa dziesiatki - na tym poziomie kazdy moze wygrać z każdym. Nie zdziwił bym sie jakby CC urwał Fedorowi głowę kopnięciem po to by w następnej walce znowu zostać poddanym przez Mino.
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie czy bedzie walczyl z mino , czy z fedorem napewno bedzie to super walka jednak chcialbym zobaczyc go poraz drugi z mino i chcialbymz eby mino udowodnil ze ta pierwsza porazka mirko to nie byl przypadek
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"Silva sprał na kwaśne jabłko Yoschide" - widziałeś wogóle tę walkę? yoshida może był po walce poobijany ale decyzja mogła spokojnie pójść na jego stronę (zdecydowanie wygrał 1 rundę 10 minutową i przegrałdrugą 5 minutową).
Widziałem ja conajmniej z 10 razy ! Wszyscy sedziowie jednogłosnie wytypowali Silvę. Fakt, mozna mówic ze ten, jak i zresztą kazdy inny werdykt ( w tym mój) jest obarczony pewna dozą subiektywnego spostrzegania, więc najlepiej zorientuj sie co sam Yoschida miał do powiedzenia po tej walce i na temat Silvy i przebiegu pojedynku.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wanderlei w Gi
- Ponad rok temu
-
video z treningu Wanda Silvy i Dana Hendersona
- Ponad rok temu
-
Koszulki które staną się obiektem waszego pożądania
- Ponad rok temu
-
K-1 Anzacs Show Kwiecien 30
- Ponad rok temu
-
nowa strona o K-1
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2005 - nasze typy
- Ponad rok temu
-
Vale Tudo we Wrocku
- Ponad rok temu
-
MMA Polska-Niemcy 21 maj 2005 Oradia - Rumunia
- Ponad rok temu
-
Gala w Metropolis???
- Ponad rok temu
-
Mr. Rampage Jackson odpowiada na pytania (PL)
- Ponad rok temu