VII MISTRZOSTWA POLSKI W SPORTOWYM JIUJUTSU
Napisano Ponad rok temu
VII MISTRZOSTWA POLSKI W SPORTOWYM JIUJUTSU
POLSKIEJ ORGANIZACJI JIUJUTSU
ORGANIZATORZY:
GUJA JIUJUTSU
OŚRODEK SZTUK I SPORTÓW WALKI " SAMURAJ "
TERLIK TEAM
Kierownik zawodów : Tomasz Guja
Sędzia główny zawodów : Anna Stępek
Termin zawodów : 1 maja 2005 (niedziela)
Miejsce zawodów :
Hala sportowa
ul. Łabędzia 1
11 - 730 Mikołajki
Ważenie:
01 - 05 - 2005
w godz. od 9.00 - do 9.45
Konkurencje(sport, grappling) , regulaminy i cała reszta tutaj:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
czemu tak późno to promujecie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Faktycznie troszke póżno pojawiła sie informacja :-) Ale w końcu kto bedzie chciał to i tak przyjedzie i wystartuje
tak tak tylko nie zgłoszeni w terminie płacą za...ste startowe 100 zł (?)
Napisano Ponad rok temu
tylko nie zdziwcie sie jesli Wam na miejscu powie ze grapplingu nie ma, jak to w Jaworznie bylo w marcu, przygotowalem sie na grappling a w sportowym ju-jitsu musialem startowac.
Sedziowanie na zawodach przez tego Pana organizowanych rowniez nie za dobre, mial parter byc pezerywany po 20 sekundach, a nieraz byl i po 5
Napisano Ponad rok temu
Uwagi odnośnie sędziowania można zgłaszać podczas zawodówhehe Guja ju-jitsu
tylko nie zdziwcie sie jesli Wam na miejscu powie ze grapplingu nie ma, jak to w Jaworznie bylo w marcu, przygotowalem sie na grappling a w sportowym ju-jitsu musialem startowac.
Sedziowanie na zawodach przez tego Pana organizowanych rowniez nie za dobre, mial parter byc pezerywany po 20 sekundach, a nieraz byl i po 5
Napisano Ponad rok temu
No rzeczywiśćie kwota jest duża ale termin zgłoszeń upływa 25 kwietnia więc do zawodów jeszcze pare dni...Faktycznie troszke póżno pojawiła sie informacja :-) Ale w końcu kto bedzie chciał to i tak przyjedzie i wystartuje
tak tak tylko nie zgłoszeni w terminie płacą za...ste startowe 100 zł (?)
Napisano Ponad rok temu
A właśnie grappling będzie na bank ? bo mam jednego i tylko do grapplingu - to żeby na pusto nie jechał
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
ale jesli bym sie wyrobil w co watpie to chetnie na mate wejde
Napisano Ponad rok temu
Przejechalbym sie, bo odemnie wkipka sie szykuje ale niewime czy wyrobie finansowo, szykuje sie na Kijów ( ukraine ) . a to troszke wyniesie, nie tylko podroz :):) hehe
ale jesli bym sie wyrobil w co watpie to chetnie na mate wejde
eee na Ukrainie tylko mięso drogie płyny są tanie ok 7 hrywny za 1l.
dla porównania 1 dolar USA = 4,5 hrywny (bo ostatnio waluta im się podniosła normalnie buł 1 $ = 5.25 HUA)
Napisano Ponad rok temu
no slyszalem ze tam jest tanio, Ostatnio wzrosla im waluta, hmm nawet niewiem jaka maja tam walute, i niebede wiedzal na co zamienic kase nawet ale to sie wytnieeee na Ukrainie tylko mięso drogie płyny są tanie ok 7 hrywny za 1l.
dla porównania 1 dolar USA = 4,5 hrywny (bo ostatnio waluta im się podniosła normalnie buł 1 $ = 5.25 HUA)
np zamienic tam np. jak unas cos kosztuje 5 zl to u nich ,,, ? .
Napisano Ponad rok temu
Jak będe cos wiedzieć odnośnie mocowania to napisze.no, ja wiem to też zaznaczam, że jak ktoś ma ochote to niech się w terminie wyrabia, bo potem może się zdziwic
A właśnie grappling będzie na bank ? bo mam jednego i tylko do grapplingu - to żeby na pusto nie jechał
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
np zamienic tam np. jak unas cos kosztuje 5 zl to u nich ,,, ? .
papieroski bedziesz kupował? ;-)
Napisano Ponad rok temu
POdobno grappling jest .STando a dziewczyny na mocowanie jakies wystawiasz?no, ja wiem to też zaznaczam, że jak ktoś ma ochote to niech się w terminie wyrabia, bo potem może się zdziwic
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
my jedziemy z pod Krakowachętnei bym wystartował ale niestety to 2 koniec polski :wink:
Napisano Ponad rok temu
do Graplingu dziewczyny no może
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Spac mozna na macie podobno ale jak wolisz pokoje to 25-30 zł za dobę,a jedzenie to już zalezy od ciebie.Dojazd nie wiem bo jedziemy samochodami.a jak tam koszta ?? - dojazd, zarcie itd. poza wpisowym ile to mniej/wiecej wychodzi?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obrona przed nożem?
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolskie Seminarium Jiu-Jitsu Goshin-Ryu w Tułowiach
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Juniorów w Zielonej Górze
- Ponad rok temu