VII MISTRZOSTWA POLSKI W SPORTOWYM JIUJUTSU
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
będzie i to a nawet zdjecia na podjumfotki są ok ale gdzie moja samoobrona ?????????????????????/
Napisano Ponad rok temu
Z tej strony Łukasz i Aga (ta od zdjęć z Mikołajek).
Na początku chciałem przeprosić wszystkich którzy tyle czekali ale było to spowodowane moją
kontuzją kolana (Lukasza). I leczyłem się w moim rodzinnym mieście.
Tak jak obiecałem zdjęcia (wszystkie) są na necie. Są dwie galerie.
Jedna zawierająca wszystkie zdjęcia i druga zawierająca poprawione.
Poprawionych jest tylko 3 ale jest ich więcej tylko Aga jeszcze mi ich nie podesłała.
A teraz linki.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ps.
jeśli kogoś interesuje jakieś zdjęcie w bardzo dużym formacie, bo takie są oryginalnie to poproszę o nazwę zdjęcia na emaila [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
no to tylko patrzeć jak przyjdzie pismo z PZJJ
czemu tak późno to promujecie?
Pismo już przyszło do pana Guji , nazwa Mistrzostw Polski jest nazwą zastrzeżoną dla wszystkich Związku , czy pan Guja nalęży do jakiegoś Związku czy w tym przypadku pan Guja ma prawo wystawiać reprezentacje kraju , co znaczą jego tytuły, na dzięń dzisiejszy ma wiele nieprzyjemności ze strony Związku , wydaje mi się że powinien przestąpić do PZJJ i swoją energie tam spożytkować a jego zachowania nie będe komentował podam tylko jeden przykład że po wizycie w Krosnie Odrzańskim inni Mistrzowie po Gali Mistrzów skomentowali to tylko tak że Mistrzem jest się zawsze na forum i w życiu prywatnym a nie się nim bywa na pokaz , jak dał się poznać pan Guja z tej strony.
Polecam strone poświęconą Mistrzostwą Europy w Ju Jitsu które odbędą sie 3-5.06.05 we Wrocławiu , nie zauważyłem tam pana Guji w reprezentacji kraju a szczyci się tyloma tytyłami myśle że gdyby był taki dobry jak sam o sobie pisze to Zwiazek napewno by go powołał do reprezentacji kraju i na koniec skoro pan Guja zorganizował Mistrzostwa Polski to napewno wystawia ich uczestnikom klasy sportowe które dają punkty przy przyjmowaniu na uczelnie i pewnie wszystkim którzy zdobyli różne tytuł mistrzów Swiata i Europy i oczywiście ........... Kosmosu wypłaca stypedia jak to robi Związek.
Napisano Ponad rok temu
no to tylko patrzeć jak przyjdzie pismo z PZJJ
czemu tak późno to promujecie?
Pismo już przyszło do pana Guji , nazwa Mistrzostw Polski jest nazwą zastrzeżoną dla wszystkich Związku , czy pan Guja nalęży do jakiegoś Związku czy w tym przypadku pan Guja ma prawo wystawiać reprezentacje kraju , co znaczą jego tytuły, na dzięń dzisiejszy ma wiele nieprzyjemności ze strony Związku , wydaje mi się że powinien przestąpić do PZJJ i swoją energie tam spożytkować a jego zachowania nie będe komentował podam tylko jeden przykład że po wizycie w Krosnie Odrzańskim inni Mistrzowie po Gali Mistrzów skomentowali to tylko tak że Mistrzem jest się zawsze na forum i w życiu prywatnym a nie się nim bywa na pokaz , jak dał się poznać pan Guja z tej strony.
Polecam strone poświęconą Mistrzostwą Europy w Ju Jitsu które odbędą sie 3-5.06.05 we Wrocławiu , nie zauważyłem tam pana Guji w reprezentacji kraju a szczyci się tyloma tytyłami myśle że gdyby był taki dobry jak sam o sobie pisze to Zwiazek napewno by go powołał do reprezentacji kraju i na koniec skoro pan Guja zorganizował Mistrzostwa Polski to napewno wystawia ich uczestnikom klasy sportowe które dają punkty przy przyjmowaniu na uczelnie i pewnie wszystkim którzy zdobyli różne tytuł mistrzów Swiata i Europy i oczywiście ........... Kosmosu wypłaca stypedia jak to robi Związek.
Strona Mistrzost Europy Ju Jitsu we Wrocławiu
Napisano Ponad rok temu
żeby była jasność to ja się nie czepiam i nie krytykuje!
myślę że problemik wynika z regulaminu sportowego - inny regulamin jest w związku a inny u P. Guji i dobrzy zawodnicy walczący jednym systemem nie są rewelacyjni w innym. każdy powinien ćwiczyć to co mu pasuje i startować w tekiej formule jaka mu odpowiada. co do zastrzezonych nazw no cóż takie prawa ma związek. inni powinni to uszanować ale robić swoje (nie wchodząc w kompetencje związku) sam związek nie powinien chamować innych inicjatyw bo w sumie to związek nie zrzesza większości klubów w Polsce ;(
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
To kiedy są MP ze związku i co należy zrobić by w nich wystartować??
Napisano Ponad rok temu
nie ma regulaminu pana Guji bo pana Guja niema reprezentacji krajiu w Ju Jitssu jest jedna a nie w jakimś Dżu Dżutsusory jęśli żle napisała to sory
żeby była jasność to ja się nie czepiam i nie krytykuje!
myślę że problemik wynika z regulaminu sportowego - inny regulamin jest w związku a inny u P. Guji i dobrzy zawodnicy walczący jednym systemem nie są rewelacyjni w innym. każdy powinien ćwiczyć to co mu pasuje i startować w tekiej formule jaka mu odpowiada. co do zastrzezonych nazw no cóż takie prawa ma związek. inni powinni to uszanować ale robić swoje (nie wchodząc w kompetencje związku) sam związek nie powinien chamować innych inicjatyw bo w sumie to związek nie zrzesza większości klubów w Polsce ;(
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
są cztery organizacje międzynarodowe jiu jitsu i nie ze wszystkimi związek współpracuje.
myślę ze jeśli nie wchodzi się w kompetencje związku to można sobie ćwiczyć, startować i uczyć się wszędzie, gdzie nas dopuszczą do startu .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
obrona przed nożem?
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolskie Seminarium Jiu-Jitsu Goshin-Ryu w Tułowiach
- Ponad rok temu
-
Puchar Polski Juniorów w Zielonej Górze
- Ponad rok temu