Tańcowały dwa Michały, jeden duży - drugi mały...
Napisano Ponad rok temu
Parę dosłownie fotek na gorąco:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Parę uwag na gorąco - mam malucha od wczoraj.
Pochwy: jakie są - każdy widzi - może nie piękne, ale cholernie praktyczne. Schrapnel siedzi tak mocno, że nie ma obaw o nic. Do tego tek-lock.
Ostrość fabryczna - bez zarzutu.
Fałszywe ostrze - na upartego po minucie na trianglu zrobiło by się double edge...
Nie bardzo było go w co wbijać, ale w pniaczek wchodził jak w masło. W połać boczku też :wink:
Po wywaleniu górnego jelca - chwyt poprawił się niesamowicie (mam niestety duże, kwadratowe łapska i nie każda rękojeść mi "leży").
Pierwsze wrażenia z uzytkowania (grill, cały gar różności skrojony na prażonki + kurczak z kominka) - jak na zaostrzony mini-łom - tnie rewelacyjnie, aż się zdziwiłem.
Mars - tego mi było trzeba - dzięki
Cynik - nie śliń się na bogów - masz przecież Bussego... :wink:
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
cmok cmok z zachwytu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tyz sie poslinie, aczkolwiek nie podoba mi sie jedna fotka. Przedostatnia. Bo caloksztalt psuja te sandaly
Jesteś chyba jedyną osobą, któa na zdjęciach noży potrafi dojrzeć sandały w tle. Ja dałem się złapać na Ekstremy i nie miałem pojęcia o tych sandałach .
Napisano Ponad rok temu
Bo ja oprocz - jak mawia moj ojciec - zajoba na punkcie stali, mam tez malego swira na punkcie fotografiiJesteś chyba jedyną osobą, któa na zdjęciach noży potrafi dojrzeć sandały w tle. Ja dałem się złapać na Ekstremy i nie miałem pojęcia o tych sandałach .
Oczywiscie fotki mi nie wychpodza w ogole, ale swira moge miec. A noze jak marzenie, jak juz wspomnialem.
Napisano Ponad rok temu
No cholera - miałem ubrać pionierki, ale za ciepło :wink:Bo caloksztalt psuja te sandaly
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Moje pierwsze foty w galerii
- Ponad rok temu
-
Tactical Gfuść ...
- Ponad rok temu
-
Close Quarter Defense
- Ponad rok temu