kickboxing-katowice
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja to szukałem parę sekund, poprostu leń z ciebie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
\W katowicach jest przeciez bardzo dobry klub nazywa sie chyba "Kleofas". Tylko nie znam na niego namiarów.
To jest boks przy KWK Kleofas :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie pamiętam o której, jeśli samemu nie chce Ci się skoczyć, to najbliżej w piątek mogę Ci powiedzieć ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Hej w sosnowcu jest klub do którego ja należe to link na stronke zobacz sobie wszytsko na tej stronce [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Polecam jest naprawde super!!!
odradzam kto trenuje jakies walki dluzej ten po pierwszym treningu sie zorientuje ze cos jest nie tak
Napisano Ponad rok temu
odradzam kto trenuje jakies walki dluzej ten po pierwszym treningu sie zorientuje ze cos jest nie tak
A dlaczego??
Nie będę tam nigdy trenował bo za miałbym na treningi (pół Polski ) ale zainteresowało mnie dlaczego nie - przecież to klub Cezarego Podrazy wybitnego polskiego kickboxera. Na stronie tez są informacje o zawodnikach i niektórzy mają niezłe osiągnięcia.
Napisano Ponad rok temu
no własnie zapomniałem dodać że oprócz tej sekcji gdyż moj znajomy ze szkoły chodził tam i mowił ze raczej nie poleca. czekam na dalsze odpowiedzi :wink:
Troche dziwne że nie poleca bo Darek Jung był naprawde świetnym zawodnikiem i bardzo technicznym ale oczywiście dobry zawodnik nie oznacza dobry trener ale postaram sie sam to sprawdzić jak będę w Katowicach. A co do Czarka Podrazy sory mimo symaptii jaka mam do niego nie moge powiedzieć że kiedykolwiek był wybitnym kick-bokserem a jego tytuły hmm... kiedys przez walki z nim w roli głownej Polsat zdjął kick z ekranu ale oczywiście chwała mu za prowadzenie znanego klubu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gdzie to jest?
- Ponad rok temu
-
NOWY KICK BOXER
- Ponad rok temu
-
A1 World Combat Cup - Lyon - 30.04.2005
- Ponad rok temu