Wiosenne ostrzenie
Napisano Ponad rok temu
Najlepsi przyjaciele moich noży - tarcza polerska i TriAngle (Gerber był tak zajechany, że start był na diamentach, Kapral - masz talent chłopie :wink: )
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Towarzycho po kosmetyce (z kuzynem z Katowic)...
Pzdr.
-wój-
Napisano Ponad rok temu
Tam gdzie zaczną się anomalie pola magnetycznego ziemi związane z koncetracją metali - to będzie to miejsce
Fajne zabaweczki, zaczynam dojrzewać do myśli o zakupie tri-angla jak sobie czytam i patrze jak ładnie noże po tym wychodzą naostrzone :-)
Napisano Ponad rok temu
Tfu panie tego-tam...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
BTW wreszcie uwieczniles na fotach swoj rozrywkowy warsztacik-co-to-sie-tam-nie-dzialo
Napisano Ponad rok temu
Problemy za to mialem z mini SOCOMem swego czasu, tak wiec stal stali nierowna
A towarzycho fajne - co to jest to drugie od lewej chyba, miedzy GB a tym misiem z kolorowym oplotem?
Springer Mikova jakis?
Napisano Ponad rok temu
Trafił mi się kozik Kaprala do naostrzenia
nareszcie ! ...
Tępe to było niemiłosiernie ...
a gromadka całkiem fajna ...
widzę, że grupowe zdjęcia coraz bardziej dżezi się robią ...
Napisano Ponad rok temu
woj a jak Ci sie sprawuja diamenty ? Duzo juz z nich korzystales, zuzywa sie to to ?
Na razie kilka razy, śladów zużycia nie widać, z drugiej strony staram się (zresztą zgodnie z instrukcją) prawie nie dociskać przy ostrzeniu, bo jak se pomyślę, ile kosztowały... przestraszony :wink:
Szczerze mówiąc prawdziwy chrzest przeszły dziś na nożu Kaprala, wcześniej odrestaurowywałem lekko spitolone ostrze Stridera (szło jak masło). 154 CM to franca. brr...
Rybak
to-to to (jąkam się 8O ) faaktycznie fighter Mikov we własnej osobie. Ktoś tam ostatnio szukał automatu o podwójnycm ostrzu - 2 minuty na trianglu i z Mikova jak znalazł
A kolorowy Misiu to rzutka z Allegro - swego czasu na imprezie rozdawałem takie, bo po pijaku zamówiłem 5 i okazało się, że to pięć kompletów po trzy - razem 15
Niestety - nie są nawet z ulubionej stainless steel, ale mam zamiar z jednego zrobić dzidę do rzucania (ale to już temat na "masters...")
tu je lepiej widać:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Loco - damast i przyjaciele
- Ponad rok temu
-
spacer z ptaszkiem
- Ponad rok temu
-