Papież jest ciężko chory. Człowiek który całe życie poświęcił innym znajduje się na łożu śmierci. Jesteś katolikiem muzułmanine, protestantem czy buddystą wszystko jedno pomódl się za niego w swoim obrządku. A jeśli jesteś ateistą to po prostu życz mu zdrowia odwagi i siły. Nie istotne czy jesteś zwolennikiem kościoła i czy jego przeciwnikiem. Na pewno nie jesteś przeciwnikiem życia. W związku z ciężkim stanem zdrowia papieża dziś wszyscy zmieniają opis na "zdrowie dla papieża" + coś od siebie. To nie jest zwykły idiotyczny łańcuszek. Chodzi tu o człowieka, dobrego, uczciwego kochającego innych. Moza to być jedyna okazja aby ludzie zjednoczyli swoje myśli dla tego wspaniałego polaka. wyślij to wszystkim których masz na gadu-gadu, jak nie wyslesz i masz to w dupie to sie człowieku nad sobą zastanów...
Módlcie się za PAPIEŻA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pamietacie moze taka przepowiednie, ze po Papiezu polaku bedzie jeszcze jeden, bodajze czarny a pozniej nastap koniec swiata, to szlo w ten sposob jak napisalem ?
Napisano Ponad rok temu
pomoc medyczna moze nie pomoc ale modlitwa napewno
Napisano Ponad rok temu
niech go Bog wezmie do siebie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
o 22;00 mlodziez na calym swiecie modli sie za Papiezem
my tez sie pomodlmy
Napisano Ponad rok temu
Jestem pełen podziwu że w obliczu najgorszego dla każdego żyjącego stwożenia bo taka jest nasza podswiadomosc ... W obliczu końca jest taki spokojny i wrecz wydaje mi sie ze cieszy sie na spotkanie. Jest to dla mnie Człowiek który tą ostatnią "lekcją" pokazał calemu światu co to znaczy prawdziwa WIARA ,GODNOŚC i ZAUFANIE.
Modle się w sercu. J>
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
" < NO HOPE = NO FEAR > " ...... Papież pokazał -
J.
Napisano Ponad rok temu
... wielka postać [i][i][i]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dobrze ze zalozyles ten temat, prosmy tylko o niewypowiadanie sie ludzi ktorzy chca pisac takie glopoty jak w knajpie w podobnym temacie o Papiezu
wojak, nie wiem czy przeczytałeś post soraty na początku tego topicu, jeśli nie to przeczytaj i ja również cię o to proszę. nie będe się tu z tobą wdawał w żadne dyskusje, jeżeli nie zrozumiesz, że ten topic lepszy będzie bez postów o twoim bjj i siłce. uszanuj to, że dla kogoś to nie jest śmieszne a swoje przemyślenia z emo-uśmiechami ... nie czas i miejsce ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
:twisted:Spoko Już się nie odzywam. Chciałem tylko zaznaczyć, że nie każdy jest fanem KRK.
Napisano Ponad rok temu
Dla mnie to pan Karol Wojtyła nie jest żadnym autorytetem. Jestem ograniczonym antyklerykałem i jestem z tego dumny. Co więcej ja jako świadome autonomiczne indywiduum nie potrzebuję oparcia w porządku nadprzyrodzonym. Mą religią jest BJJ a kościołem siłownia
Ja również jestem ateista , lecz w przeciwieństwie do Ciebie, wydaje mi się ze potrafie
czytać posty ze zrozumieniem - patrz pierwszy post w tym dziale, a patrząc na osobe widzieć troszke więcej niż to w jakich chadza szatach i jakież gesty wykonuje.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Symbol mego oddania na całe życie:)
- Ponad rok temu
-
zcinanie wagi
- Ponad rok temu
-
sakuraba vs newton
- Ponad rok temu
-
Cro cop w Polsce????
- Ponad rok temu
-
Szkoleniówki / BEST KNOCKOUTS ...... itp !
- Ponad rok temu
-
23.04.2005 Sparringi MMA Polska - strefa wschodnia
- Ponad rok temu
-
Hero's - wyniki i fotki
- Ponad rok temu
-
Kluby MMA w Warszawie
- Ponad rok temu
-
Ramon Dekkers vs Genki Sudo - Gala Heros