Jak wyglada kazdy wie, jak dla mnie idealna waga, super design, i te materialy (duraaluminium) sprawia to iz ta latarka naprawde moze byc ciezka do zdarcia.
Po odpaleniu jej ( w dzien) pomyslalem razi w oczy dosc dobrze ale raczej slabiutkie to swiatlo, ojciec ktory od poczatku nie wierzyl w moc inovy smial sie ze mnie ze kupilem podrobke ala allegro ;], lecz ja wiedzialem ze tak byc nie moze i czekalem az zapadnie noc, Wieczorem latarka sprawuje sie rewlacyjnie, ma bardzo mocne jasne swiatlo, ktore nosi na odleglosc 25m i nie zobaczymy moze muchy na galezi ale droge oswietli nam swietnie.

Sprawdzilem tez jej cechy oslepiajace i wypadly na 6 ;> kolega ktory dostal z odleglosci metra w oczy mial problemy z widocznoscia. I jeszcze ten jej czas swiecenia producent gwarantuje 20+ h ja sie dzis nia sporo bawilem, jak narazie swieci tak samo zobacze kiedy sie wyczerpia.
Jedym slowem mowiac, Ci co mi mowili ze bedzie idealna na lesne spacery i bunkry nie mylili sie, jak dla mnie lepiej sie sprawuje niz myslalem.
A tak swieci na sciane z odlegolosci ok 0,5 m

Pozdrawiam.
Dzieki Wojtas ;-)