Inova X-5 T. Recenzja, wrazenia.
Napisano Ponad rok temu
Jak wyglada kazdy wie, jak dla mnie idealna waga, super design, i te materialy (duraaluminium) sprawia to iz ta latarka naprawde moze byc ciezka do zdarcia.
Po odpaleniu jej ( w dzien) pomyslalem razi w oczy dosc dobrze ale raczej slabiutkie to swiatlo, ojciec ktory od poczatku nie wierzyl w moc inovy smial sie ze mnie ze kupilem podrobke ala allegro ;], lecz ja wiedzialem ze tak byc nie moze i czekalem az zapadnie noc, Wieczorem latarka sprawuje sie rewlacyjnie, ma bardzo mocne jasne swiatlo, ktore nosi na odleglosc 25m i nie zobaczymy moze muchy na galezi ale droge oswietli nam swietnie.
Sprawdzilem tez jej cechy oslepiajace i wypadly na 6 ;> kolega ktory dostal z odleglosci metra w oczy mial problemy z widocznoscia. I jeszcze ten jej czas swiecenia producent gwarantuje 20+ h ja sie dzis nia sporo bawilem, jak narazie swieci tak samo zobacze kiedy sie wyczerpia.
Jedym slowem mowiac, Ci co mi mowili ze bedzie idealna na lesne spacery i bunkry nie mylili sie, jak dla mnie lepiej sie sprawuje niz myslalem.
A tak swieci na sciane z odlegolosci ok 0,5 m
Pozdrawiam.
Dzieki Wojtas ;-)
Napisano Ponad rok temu
Bez wypiardu, ale bardzo pancerna a jednocześnie poręczna i ekonomiczna latarka o przyzwoitym świetle.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no wiem wlasnie i uwazam to za bardzo duza zalete.Przy bunkrach dodatkową jej zaleta powinien być czas pracy. Nie zostaniesz zaskoczony nagłym brakiem światła.
Cynik wiem tez mnie troche odstraszaly ale ten czas pracy ponad 20h uwazam ze jest wart tych pieniezdzy, ide w niedziele do mnie na bazar elektroniczny "wolumen" i czuje ze trafie tam cr123 za jakies 6 zl ;] ale to jeszcze zdam relacje.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
hands free lighting+kask+uprząż
- Ponad rok temu
-
Corcoran II Field Boots
- Ponad rok temu
-
Szukam kurtki